придбаю приборку на гольф - джетта 2 з тахометром на дизель на 2 фишки 0-67-97-290-79 не втиг перевести клавиатуру на украйинську мову вібачайте чекаю
Доброго дня усім ! все ще шукаю панель приборів на VW GOLF 2 дизельну з тахометром на дві фішки може хто небудь зможе привезти під замовленя з за кордону ? чекаю на пропозиції
http://www.golf-club.org.ua ? ти цей маєш на увазі ? на цьому я оголошення двічі розміщував - пропозиція була одна 1000 грн більше нічого якраз форумчанин рекомендував у вас оголошення розмістити
на приборках із двома розємами для бензинових двигунів вивід для тахометра це провід (червоно чорний) на малюнку позначений. Якщо на ваших приборках є такий і приборка співпадає із вашою, також провода по кольорах проблем небуде. Якщо якийсь колір відрізняється то напишіть який замість якого.
ця приборка із годинником. На фото моя рідна приборка на два розєми. Коли я шукав до своєї машини приборку, на два розєми небуло ніде тільки на один. Прийшлось переробляти на один розєм. Тому я і хочу допомогти розібратися із приборками. Можливо приборка що до бензинового і дизильного двигунів однакові, проводкою із заводу передбачено. Давайте спільними зусиллями розберемся раз і назавжди.
очень сомневаюсь , хотя бы наличие лампы свечей накала , импульс у бензинового идет с катушки , у дизеля с генератора по форумах нигде не встречал тем о переделке с бензина на дизель были только с 1 на 2 фишки
тільки бензина. Зробіть фото своєї приборки перед, зад , зі сторони розємів і фішку підключення щоб було видно провода. Тоді порівняємо.