Куплю приборку на В3 з тахометром. Але підходить тільки варіант спочатку спробувати чи працює, тоді відразу купляю+оплата за встановлення. Відразу можливий продаж приборки, яка стоїть зараз - повністю робоча, але замість тахометра - гарний великий годинник. Хотів би ось таку, але певно не підійде, бо має бути ще підрульовий? Ось така стоїть зараз. (Photo by Prizrak, сорі що без дозволу)
А підрульовий, що не продають?! ))) Дзвони сюди: +380677518845 - Володя. Мають бути, принаймі бачив, як якийсь Б3 дерибанили. А ні, то привезуть.
Дякую за відповідь. Я не мав на увазі саме цю. Але такий вигляд. Ну може тоді вартує обмежитися виносним тахометром. Я бачив тут теми, там є не тільки тахометр, ще й вольтметр і різна лабуда. А що, якщо електронна приборка, то вона вимагає новішого якогось обладнання?
Ні в якому разі Лабуду зовуть МФА. Для неї крім підрульового ще має бути купа додаткових датчиків. Немає тросика приводу спідометра. Замість нього провода і електродатчик в КПП. Теоретично ти можеш спробувати в свою АКПП засунути такий датчик, практично - не знаю.
электроный датчик скорост прикручивается вместо тросика на любую коробку без проблем есть в нали чии 100грв есть приборка с тахометром под тросик надо проверить ее на предмет рабочести могу среди недели посмотреть насчет наличия в ней МФА не уверен