Куплю проставки для збільшення кліренсу на Гольф ІІІ

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Король, 28 вер 2014.

1. Король

Король Початківець

Фольксваген гольф 3
    Куплю проставки для збільшення кліренсу на Гольф ІІІ (на передні стойки). Або хто має креслення скиньте будь-ласка.

2. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    проставки гамно. купи нові пружини

3. Король

Король Початківець

Фольксваген гольф 3
    У мене пружини добрі, просто задні амортизатори нарощені і зад набагато вище стоїть, думаю, що проставки хоть на 2-3см. піднімуть перед.

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І як люди безалаберно підходять до питання безпеки. Головне - щоб вигляд був! А те, що на першому ж повороті (і зима на носі) автко буде в фосі з усіма можливими і неймовірними наслідками - наплювати! Тільки потім буде бідкатися: шось пороблЕно, шо на рівні дорозі вилетів нах... до ліса (((

5. Король

Король Початківець

Фольксваген гольф 3
    Шановний.... не знаючи достовіро, що беретесь коментувати то не коментуйте.....

6. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    ну по перше шановна :)
    по друге є в тому правда що підвидувати кліренс авто проставками то погана затія.
    і як кажуть по третеє варіант якщо гольф 3 не дизель і не ВР6, поставити дизельні пружини або від того самого ВР6

• Подобається Подобається x 1
  7. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Поміняти стойки пружини і буде щастя і не тулити цього раг тюнінгу.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    такий тюнінг, в мене вже років 5-ть присутній.
    Недоліки - на поворотах реально заносить, треба швидкість скидувати, або пригальмовувати плавно.....
    Переваги - 2 мішки бульби з села і - ляля... бризговики не черхають по асфальті, ну і тому подібне.
    Проставки не є погана затія, все залежить від того, як будуть використовувати авто.
    Я, колись все "плювався", коли моя тархома черхала бризговиками по асфальту, а коли був повний загруз, то навіть резина черхала по арці. Але з проставками, про все це забу, головне на поворотах (навіть плавних) не усугубляти...

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Мене також терзали сумніви часто їзджу в Карпати при чому гружу машину по повній, так от для збільшення кліренсу тоже хотів проставки. Але коли почав черкати захистом нерівності по дорозі а колесом заднім по підкрильнику вирішив замінити пружини і разом амортизатори і яким було моє здивування коли я побачив різницю між старими і новими пружинами десь в 5 см. Тому не шукайте в дупі меду а замініть деталі яким по 20 років і не туліть раг тюнінг. Будете приємно здивовані.

• Подобається Подобається x 1
  10. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Shpuganich, теж згоден. Але, не готовий, вкинути бабло на то всьо....... знаю, що це не вірно, але бабло тому аргумент

11. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    поставити опорні від десятки і підніметься передок.В мене так стоїть (опорні Балаково)

12. ЛюбомирБ3

ЛюбомирБ3 Новачок

Пассат Б3

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)