Куплю проставки для збільшення кліренсу на Гольф ІІІ (на передні стойки). Або хто має креслення скиньте будь-ласка.
У мене пружини добрі, просто задні амортизатори нарощені і зад набагато вище стоїть, думаю, що проставки хоть на 2-3см. піднімуть перед.
І як люди безалаберно підходять до питання безпеки. Головне - щоб вигляд був! А те, що на першому ж повороті (і зима на носі) автко буде в фосі з усіма можливими і неймовірними наслідками - наплювати! Тільки потім буде бідкатися: шось пороблЕно, шо на рівні дорозі вилетів нах... до ліса (((
ну по перше шановна по друге є в тому правда що підвидувати кліренс авто проставками то погана затія. і як кажуть по третеє варіант якщо гольф 3 не дизель і не ВР6, поставити дизельні пружини або від того самого ВР6
такий тюнінг, в мене вже років 5-ть присутній. Недоліки - на поворотах реально заносить, треба швидкість скидувати, або пригальмовувати плавно..... Переваги - 2 мішки бульби з села і - ляля... бризговики не черхають по асфальті, ну і тому подібне. Проставки не є погана затія, все залежить від того, як будуть використовувати авто. Я, колись все "плювався", коли моя тархома черхала бризговиками по асфальту, а коли був повний загруз, то навіть резина черхала по арці. Але з проставками, про все це забу, головне на поворотах (навіть плавних) не усугубляти...
Мене також терзали сумніви часто їзджу в Карпати при чому гружу машину по повній, так от для збільшення кліренсу тоже хотів проставки. Але коли почав черкати захистом нерівності по дорозі а колесом заднім по підкрильнику вирішив замінити пружини і разом амортизатори і яким було моє здивування коли я побачив різницю між старими і новими пружинами десь в 5 см. Тому не шукайте в дупі меду а замініть деталі яким по 20 років і не туліть раг тюнінг. Будете приємно здивовані.
Shpuganich, теж згоден. Але, не готовий, вкинути бабло на то всьо....... знаю, що це не вірно, але бабло тому аргумент
Проставки задньої підвіски Пассат Б3,Б4, Гольф 2,3, Джета 2, Венто http://lvov.lv.olx.ua/obyavlenie/prostavki-zadno-pdvski-passat-b3-b4-golf-2-3-IDfgEko.html