Добрый день. Куплю 2х диновую рамку, желательно по дерево, или обменяю на 1 диновую с моей доплатой. Спасибо. Так же буду признателен тем, кто сможет подсказать где оное можно приобрести за разумные деньги. Спасибо) Андрей 066 320-10-41
2 din рамки на В5 не існує - стикався з такою проблемою, 2 din магнітола ставиться без перехідної рамки просто через шахту, а якщо є потреба у встановленні 1 din магнітоли - тоді треба 2 din шахту і полку окремо докупляти. Що стосується під дерево, то зараз продаються силікованві накладки на панель, дверні ручки і т.д. під "дерево" і не тільки. Ось моє фото
Passat B5 по заводу ішов з двома накладками центральної консолі: під звичайну 1 din магнітолу (тобто магнітола, блок клімату чи кондиціонер і поличка внизу) - фото 1, і під 2 din магнітолу з навігацією (тобто магнітола 2 din, блок клімату чи кондиціонер, полички внизу немає) - фото 2. Фото 1 Фото 2 Я мав на увазі що не існує перехідної рамки Passat B5 на 2 din (фото 3), яка вставляється в накладку панелі (фото 2). Фото 3 Тобто, щоб поставити 2 din магнітолу достатньо тільки мати накладку (фото 2), і ніякої перехідної рамки (фото 3) не потрібно. Я так зрозумів що автор теми під словом рамка і мав на увазі накладку.