Куплю рамку 2 din Passat b5

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем AndreyPS, 23 січ 2013.

1. AndreyPS

AndreyPS Новачок

Passat b5 gp
    Добрый день. Куплю 2х диновую рамку, желательно по дерево, или обменяю на 1 диновую с моей доплатой. Спасибо. Так же буду признателен тем, кто сможет подсказать где оное можно приобрести за разумные деньги. Спасибо)
    Андрей 066 320-10-41

Останнє редагування: 23 січ 2013
  2. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    2 din рамки на В5 не існує - стикався з такою проблемою, 2 din магнітола ставиться без перехідної рамки просто через шахту, а якщо є потреба у встановленні 1 din магнітоли - тоді треба 2 din шахту і полку окремо докупляти.
    Що стосується під дерево, то зараз продаються силікованві накладки на панель, дверні ручки і т.д. під "дерево" і не тільки.
    Ось моє фото

Останнє редагування: 1 кві 2013
  3. Vitalas

Vitalas Active Member

VW Golf 2 1.4 був
    VW Passat B3 1.8 був
    BMW 525 M50 була
    Peugeot Partner 1.9 tdi був
    VW Passat B5 1.6
    Клубна карта:
    000056
    В якому смислі не існуе? Я собі ставив 2-х дінову.

4. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Passat B5 по заводу ішов з двома накладками центральної консолі: під звичайну 1 din магнітолу (тобто магнітола, блок клімату чи кондиціонер і поличка внизу) - фото 1, і під 2 din магнітолу з навігацією (тобто магнітола 2 din, блок клімату чи кондиціонер, полички внизу немає) - фото 2.
    Фото 1

Фото 2

Я мав на увазі що не існує перехідної рамки Passat B5 на 2 din (фото 3), яка вставляється в накладку панелі (фото 2).

Фото 3

Тобто, щоб поставити 2 din магнітолу достатньо тільки мати накладку (фото 2), і ніякої перехідної рамки (фото 3) не потрібно.
    Я так зрозумів що автор теми під словом рамка і мав на увазі накладку.

Останнє редагування: 12 чер 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)