Є в Києві нові 185/55 R15 Kumho KH31 4 шт. 2007 року зберігались в нормальному складі. Якщо буде бажання -- відправлю до Львова.
так маю дві резини навіть на дисках металевих відкатали одну зиму максимум(1000км)і 2ризини з дисками но літо,вони на один сизон
\ Маю Gislaved Nord Frost - 3 (Шиповані), одіті на оригінальні пасатовскі стальні діски, відкатали один сезон, решта зберігались в підвалі, лишились з попередньої машини, без проколів та порізів!
Есть к-т Мишлен Пилот экзальто 195/50 15" Протектор 4-5мм Покрышки по Украине не ходили. Без порезов, шишек проколов -800
резина Матадор,точної серії не памятаю,за 1000грн віддавби 4 диска 2резини зимові і 2літні но вони як я кажу на один сезон,фото вибач не можу зробити вона не у Львові,стоїть від зими в Золочеві,якщо дійсно зацікавить то можу привезти,резина дійсно супер бо майже нова
ТЕРМІНОВО КУПЛЮ РЕЗИНУ.Цікавить будь яка зимова , літня. бажано б/у за адекватну ціну. розмір р 14 185/60-70 .їжджу зараз на докатці в підвалі маю нокіан але вона вища ніж інше колесо. можу продати кому потрібно..розглядаю пропозиції 2 колеса,4 колеса . може бути 2 на стальних ВВ дисмках (з дірками під колпаки) бо мої можна вже і міняти 2.ПРОПОНУЙТЕ. був на Кривчицях того чоловіка на бусі не було.в якісь темі писали
маю декілька по 1 шт. 185/65/14. може зацікавить допарувати на зад? віддам недорого. о5о-21о6-8о8 Є Uniroyal літо 6 мм 80 грн Barum літо 2-3 мм 50 грн Fulda kristal montero зима 2-3 мм 50 грн.
дякую але на заді в мене стоять такі собі вже я їх на перід не поставлю. а розпаровку на ведучі ставити то якось страшно...