Куплю неспішно ручку переключення АКПП (набалдашник) для В3. Можна нову або б/у в хорошому стані. Каталожний номер 1H0713139. Можна разом з чехлом ричага, каталожний номер 357713155B. Для В4 йшли такі ручки під номером 357713139A. Але чи внутрішня конструкція підійде мені, не знаю, потрібно пробувати. Загалом схема всього механізму на В3 є тут: http://autopartmaster.com/en/?actio.../Santana%201990%20%CC%E5%F5%E0%ED%E8%E7%EC%FB
То неспішно. Та й стара поки є. Вже стільки років нормально служить. Просто може в когось завалялась з кращим станом Уточнюю - потрібно лише ручку 1H0713139 без чехла ричага. А ручку від В4 357713139A потрібно пробувати.
Ключові слова "Можна разом з..." Тобто сам чехол не потрібний без ручки. Ручка потрібна. Але не спішно, куплю чи візьму за пиво може хтось має зайву, яка валяється.
ты прости но тут в киеве на 100 гривен даже на базар не выйдеш или не сьездиш отправить ее тебе стан нормальный робочий целая не кем не погрызеная
може тобі цілу коробку продати? ))))))))) від свого Б4. поміняв собі з автомата на механіку, ручка є. але ж потім не продам коробку без ручки
А що з твоєю коробкою було не так? Цікавить тільки ручка, хіба би дарував до ручки в навантаження коробку До речі, твоя може і не підійти. Мені ручку подарував jenyaVR6, то не підійшла, якась трошки новіша. Класна ручка, але я не придумав як її поставити, щоб вона 100% працювала. І люди дивились, пробували - нічого не вийшло.