Куплю ручку вмикання-вимикання дворніків для Vento

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем mylka.i, 17 кві 2008.

1. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997
    Є в мене машина Vento 1997 року, 1,8
    В попереднього власника її раз хотіли вкрасти. Залізли, зломали ручку вмикання-вимикання дворніків і пішли. Потім він поставив від пасата, але чомусь нижнє полодення не працює (повільний рух щіток). Він казав, що був у електрика, і той сказав, що так через те, що необхідно поставити рідну ручку.
    Тому якщо хтось має або знає де взяти (бажано не нову і не дорогу), буду вдячна.

2. TOLEDO 5P

TOLEDO 5P Початківець

SEAT TOLEDO 07.RED
    Відповідь: Куплю ручку вмикання-вимикання дворніків для Vento

оригінал новий приблизно 20євро є замінники від 15 usd

3. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Маю таку ручку від Гольфа 3 (не фіксуються положення, бо нема якоїсь пружинки) сама ручка з контактною групою в робочому стані. Одноклубниці віддам за 30 грн :-D

4. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Заставлю чоловіка глянути чи є в нас та пружина, і відпишу.
    А то всерівно від гольфа чи від венти, бо от бачиш від пассата не підходить

5. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Привіт! В мене є! Повністю робоча, від мого гольфіка ІІІ. Якщо хочеш можем домовитись, перешлю.

6. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

А воно точно підійде? Щоб я потім назад не відсилала!!! Бо чомусь від пасата не підходить

7. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Венто і гольф 3 рідні брати. Дивлячись від якого пассата? Я думаю має стати як там була. В кого які думки? Ну навіть як не підійде, то там пересилка пару грн коштує.

8. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Мілко, ну що, ви подивились з чоловіком чи є у вас та пружинка? І як вам з нею ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

9. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

Мені цікаво, чи розбирав Ваш електрик сам моторчик щіток. Є варіанти, що підвисає щітка, одна з трьох, і один з режимів перестає працювати. Лікується за 10 секунд. Думаю так, через те, що не можу уявити різницю між перемикачами від Vento і Passat-ом. Не має там бути ніякої принципової різниці, крім розмірів і кріпильних деталей. Такі випадки з щіткою мені вже два рази попадались. Можливо варто перевірити.
    А пружинку якої не вистачає можна підібрати на «Торпедо». На ВАЗ 2109, наприклад, підходить від шарикової ручки, тільки вкоротити трошки. Крім того можна настроїти жорсткість вмикання на свій смак. Саму ручку звичайно краще ставити рідну, вона напевно краще виглядає, чим з іншої моделі...wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #eff2d0; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Маякни Бейлісу, в нього є вівд Г3 і нова в магазині і б/у в гаражі. Думаю, з його б/ушної і твоєї пасцатовської можна заколхозити одну робочу.

11. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Порадь, якщо можеш хорошого електрик, а то я так зрозуміла, що мій не дуже хороший, щоб він то подивився, бо мій чоловік нехоче до того лізти.

12. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

На жаль мій знайомий електрик зараз не у Львові. Спробуйте хоча б позичити ту ручку і переконатись що причина в ній, чи навпаки в моторчику. Якщо нова ручка не допоможе, то моторчик обов’язково розібрати і розрухати ту щітку що зависла. Якщо моторчик працює хоча б в одному з режимів, значить його не варто викидати, бо він не спалений і буде ще довго працювати.

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Причому тут моторчик? Релле на нього подає струм і він крутиться. Справа в стрикозі.

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

стукай в приват, може шось придумаєм.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)