Куплю рульову рейку г2

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем kish, 3 сер 2014.

1. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    Куплю рульову рейку в доброму стані на г2 (на дрібний шліц)

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Маю рейку без гідро.

[​IMG][​IMG]

3. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    стан? ціна?

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    09790403 пятдесят чотири 09934228 нуль чотири з 10 до 22 год. в будні дні

5. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    Незнайшовши рейки за адекватну ціну відправляю свою на реставрацію... рейка знята і поїде у львів.. виникло питання як вибити болти які кріплять рейку до підрамника бо сильно вони заважають коли знімав рейку продер пильник до одного з болтів?

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А яка ціна адекватна? бо я бачив в Міші гріна рейки дешевші, аніж я собі брав місяць тому з Польщі(заплатив 500 грн, за рейку з толедо) мою теж реставрували, правда не у Львові, то стало на 2 місяці.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

7. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    Також питав Greena за рейку в нього нажаль на дрібний шліц немає а на грубий 300-400 грн., реставрація 200-250 поїздим побачим.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ті болти не вибиваються (по задуму), в них є шліци при шапочці, котрі не допускають вильот болта.
    Тай нах... їх вибивати? Знімаєш з болтів гайки (зверху балки), знімаєш скоби з резиновими проставками і з допомогою матюків витягуєш рульовку через ліву сторону, а якщо є яма чи підйомник, то це ващє пєсня.
    Якщо болт (один з чотирьох, той що фіксує через скоби рульовку до балки) зірвав, то береш якусь довгу арматурину і вибиваєш. В мене було таке, для того треба двох осіб: один - зі сторони капоту вибиває, інший - під автом направляє. Болти замінюй на оріджінал, фуфла не вкручуй.
    І ще одне, якщо рейка не є оріджінал, то нєх.. її реставрувати. Перевірено. Відкатаєш 1 - 1,5 роки (звісно, якщо ти намотуєш в місяць хоча б 3-4 тис.км так як я) Все це я проходив, дві рейки (мейден Полянд) - викинув, а одну рейку подарував тещі з метою зберігання, так на всяк випадок. Згодом купив б/у оріджінал, її вартість перевищувала реставрацію та майже прирівнювалась до "нової" з Поляндії. Тепер горя не знаю!

9. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    Рейку зняв цілу з тягами через праву сторону , через ліву не вилазила, необійшлося звичайно і без матів))) коли знімав продер один пильник до болта кріплення рейки, тому думав їх вибити. Рейка по вашій пораді поїхала у Львів до Святослава. Думаю що рейка ще оригінальна.

10. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    фігня, вони не є дорогі, купуй, замінюй. Рваний не залишай.
    не вибивай. Хай так буде. А коли будеш всовувати рейку, то використовуй терпіння і набір ненормативної лексики (так робота легше йде :))

11. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    пильник вже купив та ще на додачу прикупив наконечники рульових тяг, задно поміняю щоб потім розвал два рази не робити

12. kish

kish Початківець

VW Golf 2 1.3
    Прийшла рейка з реставрації, поставив, поміняв наконечники рульових тяг, зробив розвал/сходження, машину невпізнати, ніде нічого не гримить ... велике спасибі Св'ятославу (Nikel) за реставрацію і Роману (diesel757) за те що наставив на путь істини)))

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Це добре, але час від часу давай ся чути, як там рейка, бо мені наші майстри так зробили, що лиш 2 місяці витримало.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)