Мій дилер запчастин пропонує мені Турецьку за 800+- грн, запитай в своїх магазинах можливо і в вас мають бути такі. Гарантію дають 20 тис або пів року. Без гідро.
Я би радив би або б.у. або реставрувати. Купляв собі років 5 тому у магазині італійську, витримала можливо тисяч 5 не більше. Потім віддав на реставрацію свою стару, і вже 5 років політ нормальний.
ще така проблема -в зв"язку з тим,що взяв собі диски 15-люди радять ставити рейку з гідропідсилювачем. що ви на те скажете ? без гідрака проканає чи ні ?????????
Я на Гольфа 2 реставрував на Волині(у Ковелі) це було 5 років тому, тут у Львові я не знаю, хоча можеш запитати у Олега М. (Городок) він казав, що десь на Галицькому є хороші майстри.
На 185 гумі в мене кермо крутилося легко, хоча в мене двигун 1,3, а от на 195 вже невистачає гідро(для маневрування ладошкой), під час руху інколи відчуваю напругу при повороті.
катаюсь зараз на 195/45 R15....з гідраком було би краще, але цілому нормально....де горби, хвильки і інші характерні ознаки укр. доріг треба руль міцніше тримати.....на трасах міжнародного значення (наприклад, Львів-Чоп) - напрягу взагалі немає...