Вітаю! Завтра-післязавтра буду у Львові Чи не підкажете, чи є в місті левів місце, де можна купити таку річ, як лобовуха до фолькса поло? Бо це якась така дефіцитна штука
Відповідь: Куплю скло лобове до ВВ поло 6N1 Якщо заїзджатимеш з Києва, то поїдь по кільцевій до стрийської траси, заїдь по ній у місто і поверни на першому з'їзді наліво. Перший будинок по правому боці - майстерня з заміни скла. Скло в них недороге і фірмове - переважно бельгія. Попередньо подзвони їм, домовся і забий чергу. Телефон шукай на форумі або в гуглі. Ключові слова автоскло в Сокільниках або майстерня в Сокільниках. Успіхів і щасливої дороги.
Відповідь: Куплю скло лобове до ВВ поло 6N1 Фух, добрались нормально, дякую Тільки ці ремонтні дороги біля Дубно... Щодо скла - не знайшов телефону пошуком гуглі і форумним тоже, може то я так шукав. Ще поки я в Закарпатті, то цікаво було б тут (Свалява, Мукачеве і околиці) ще знайти шроти VAG, пошукати дрібничок для полки своєї, бо в Києві нема взагалі часу. От тільки як його шукати Зараз помучаю гугля, може покаже цікаве щось.
Відповідь: Куплю скло лобове до ВВ поло 6N1 Фірма АННА АВТОСКЛО, ПП контактна інформація Фактична адреса:м. Львів, вул. Стрийська, 338, 79031 Телефон основний032) 2232022 Контактні телефони032) 2270876 E-mail:autosklo@lviv.farlep.net Керівник:Яблонський Микола Олексійович - Директор години роботи Понеділок - П'ятниця:від 09:00 до 18:00 Субота:від 09:00 до 15:00
Відповідь: Куплю скло лобове до ВВ поло 6N1 О! Дуже дякую. Таки натикався я на цю контору пошуком, але не зрозумів, що то те що треба