Потребую робочого/доброго спідометра на Г2(89-90р.в), щоб було де прикрутити датчик, який іде на комп. Пробіг любий. Сьогодні буду на з*їзді.
датчика на комп як такого немає... просто приборка в розємах має виходи на всі датчики.. подивись яка в тебе приборка на один розєм чи на два і шукай приборку з МФА з такою кількістю розємів як втебе.. і все http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3248 тут є пропозиція..
та.. просто подивитись скільки розємів в неї включається.. якшо її просто витягнеш то побачиш скільки в неї розємів
Біля троса є маленька квадратна штучка яка считує: пробіг, сер. швидкість,розхід пального. В мене є ще неробочий, привезу для зразка сьогодні в 19.00
Може хто має того спідометра, страшнувато їздити,бреше приблизно на 30-40км/год. Стрілку регулював, все рівно бреше. Їду 140км/год, а показує 100км/год.Дзвоніть: 80677145808 Ростик
Думаю тобі буде легше купити цілу приборку, бо один спідометр (ще як я поняв з датчиком холу) тобі наврятлі хто продасть
яким чином ти її регулював ? P.S.В мене приборка 950 (на один роз'єм) , чи підійде якась інша тобто 935 ,чи 930 на однин роз'єм ?
В мене також на один роз*єм. Я стрілку посунув проти руху, спідометр прийшов без неї.Експериментую, але кожний раз знімати приборку накладно. ZET скільки коштує приборка? В тебе є лишня, продаш?
треба зкомпануватися з тими в кого гольфи з 1.6 вони купляють заради тахометра собі а спідометер впринципі непотрібен
мені канає ..... бо я і так би ставив свій спідометр ..... чи можна фото його ? цікаво чи влізе мій спідометр ? яка маркеровка 950 ,935 чи 930 ? чи там є годинник ? Solaris поможеш з установкою ?
Як мені говорили, на приборку виводиться інфа про пробіг сер. шв., і т.д. на рулі права клавіша з кнопкою