В недалекому майбутньому хочу трохи змінити свою венточку, а саме: поміняти підвіску (пружини, аморти) на занижену -40мм, диски - R14 на R17, гальма на 280мм, потроху скуповую все це. Читав, що після таких змін машина стане жорсткою і навантаження піде на кузов. Тому хочу придбати собі такий девайс. Підсилення передньої частини підвіски: верх низ Підсилення задньої частини підвіски: Хто знає, де можна придбати все це за розумні гроші, підкажіть.
На Кривчицях, на авторинку в куті по правій стороні (№14). Там можуть привести вже готові або зробити на замовлення 80979098328 Олександр. І ціни нормальні!
Таке я собі весною поставив, супер, авто стало "збите". Вже три роки стоїть задня розтяжка стаканів. Трохи нетака, бо в мене газовий балон прикручений до рамки, а вона стягує стакани. Різниці в поведінці авто незамітив!?
на скільки я знаю такі девайси ставлять на гоночні авто,щоб кузов тримався купки і на швидкості 150км по грунтовій дорозі не відвалились ланжерони.При нашій Їзді це не є добре,бо якась ворона може тебе влупити в таке місце що поведе ланжерон,а коли стоЇть щей розтяшка то один ланжерон за собою поведе і інший.Гіморою у два рази більше.Це просто порада.