Куплю ТВ антену в авто

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Адріан, 19 сер 2010.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Може хтось продає або порадить яку взяти для якісного прийому, їх стільки є.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    +1 мені теж тре (на днях купив собі мафон з тв тюнером, без антени тягне лише УТ1)

хто знається на автомобільних антенах - підкажіть що і де брати.

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    хз в мене стоїть якась старенька ще від попереднього власника авто в багажнику. а такк розумію він брав її на радіо базарі.вона така з магнітом що коли потрібно то витягнув коли не потрібно сховав...

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    угу - і хвилі в мафон по блютузу ганяє ;)
    антену бажано мати стаціонарну, так щоб мафон з шахти не витягувати коли хочеш тєлік подивитися :)
    антени є різні, активні пасивні, ті що клеяться на скло, ті що на магнітах, ті що на присосках на скло, і т.д.

тому хочеться взнати які зних кращі, по досвіду власників, бо в інеті кожен сайт хвалить щось своє, і знайти різні думки важкувато...

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    лол так вона стаціонарна я не так пояснив напевно
    в мене кабель протягнутий з багажника біля дверьок так що не видно його . далі я так розумію він захований під покриттям далі виведений під приборку і в магнітолу. а сама антена захована під кришкою багажника. як є потреба в ній то ставиш на багажник і їдеш в далеку дорогу як нема потреби то ховаєш в середину.досить класно приймає сигнал.

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    мав "Піонер" за цілих 500грн. не знаю, чи то стояв такий мафон (китайський "Оріон"), чи то така антена, але ловила вона хз як. Всі канали ніколи, якусь певну частину в залежності від району Львова та погоди

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)