+1 мені теж тре (на днях купив собі мафон з тв тюнером, без антени тягне лише УТ1) хто знається на автомобільних антенах - підкажіть що і де брати.
хз в мене стоїть якась старенька ще від попереднього власника авто в багажнику. а такк розумію він брав її на радіо базарі.вона така з магнітом що коли потрібно то витягнув коли не потрібно сховав...
угу - і хвилі в мафон по блютузу ганяє антену бажано мати стаціонарну, так щоб мафон з шахти не витягувати коли хочеш тєлік подивитися антени є різні, активні пасивні, ті що клеяться на скло, ті що на магнітах, ті що на присосках на скло, і т.д. тому хочеться взнати які зних кращі, по досвіду власників, бо в інеті кожен сайт хвалить щось своє, і знайти різні думки важкувато...
лол так вона стаціонарна я не так пояснив напевно в мене кабель протягнутий з багажника біля дверьок так що не видно його . далі я так розумію він захований під покриттям далі виведений під приборку і в магнітолу. а сама антена захована під кришкою багажника. як є потреба в ній то ставиш на багажник і їдеш в далеку дорогу як нема потреби то ховаєш в середину.досить класно приймає сигнал.
мав "Піонер" за цілих 500грн. не знаю, чи то стояв такий мафон (китайський "Оріон"), чи то така антена, але ловила вона хз як. Всі канали ніколи, якусь певну частину в залежності від району Львова та погоди