Куплю вакуумний насос до Ауді А6 2.5ТДІ 1996року, вживаний. Оригінальний номер 074145100, або Pierburg 7.22300.68.0,
??? не зрозумів ??? як то може бути повязано? Симптоми - дубіє педаль, коли нажимати на тормоз перший раз нормально, другий вже твердіша, а на тредій - дубова, опосля проїхавши дві хв., знову те саме - нормально-гірше-дуб. Перевірив трубку з клапаном(клапан тримає як має бути - тільки в одну сторону) та шо від насоса до підсилювача, коли виймав клапан з підсилювача треба бало докласти чи немалих зусиль,, і коли витягував (клапан) почув всмоктування повітря у підсилювач - зробив висновок що вакуум.підсилювач справний(поправте якщо не прав), перевірив всі трубки на герметичність, рідина на місці, ГГЦ і інші циліндри виключаю - тобі педаль би провалювалась. Лишився насос, він впринципі створює трошки вакуум(пробую пальцем прикрити) але дуже слабо, виходить не хватає розрідження в системі і вакуум насос на заміну? В кого які ше думки??? А, ще таке: коли мотор не заведений нажимаю педаль декілька разів і вона твердіє, далі тримаю її і не відпускаю в той же час заводжу авто, якщо все в нормі педаль мала б змякнути(продавитись) ТАК??? в мене цього не відбувається.
Блін..... неуважно прочитав... чомусь подумав про насос гідропідсилювача. пререпрошую А що в тебе стоїть вакуумний насос.? В тебе вакуум підсилювач великий чи малий. Якщо великий то повинно вистарчити вакууму з впускного. Взагалі попробуй повикидуй все і пусти на пряму з впускного прямо до вакумпідсилювача. Взагалі вакуум насос рідкість у комплектації... може простіше поміняти вакуум підсилювач (якщо твій не запрацює на пряму)
В тому то і діло, коли перевіряв на герметичність - заглушив все шо було повязано з вакуумом(думав що "утєчка" може мати місце десь в другому місці) і лишилась пряма магістраль з клапаном(перевіряв -справний) насос-підсилювач. так в мене ше стоїть насос механічний. Ні тут вже електричний, якщо не помиляюсь. Але точно знаю що не підходить. Дякую! Ну, вроді не маленький. Може тому його і хватає на 2-3 гальмування максимум, поки насос знову не створить розрідження? Юра! Якщо можна тут докладніше, бо не розумію що означає "вакууму з впускного" ?