Куплю водійську ручку дверей Корадо!!!

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Vova$, 25 вер 2009.

1. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Народ поможіть!!!!!
    Потрібна водійська зовнішня ручка відкривання дверей до VW Corrado без центрального замка. Може від якось другого Вагена підходить???
    Винагороду гарантую :drinks::drinks::drinks:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Не купиш :) Дифіцит

Треба брати ручку від Пасата Б3 і замок тоже від нього. Принаймні я так робив із правою дверкою. Купив ручку і замок пасатівський, поставив, все фунциклює.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    краще з Б4. там кріплення ручки набагато продуманіше. нова ручка Б3 - то фуфло. принаймні зараз, може раніше були нормальні.

одне-єдине, це пересверлиш в ручці з Б4 дирку і наріжеш різьбу і все гуд

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В пасата і коррадо ручки аналогічні по вигляду, кріпленнях і механізму... А вся різниця тільки в гачку який натискає на язичок замка. Тому міняти треба разом із замком. Ніяких переробок і тюнінгу робити не треба, нічого не сверлити. Як поставити від Б4 не знаю.

Купувати краще дійсно на шроті беу оригінал, в магазинах справді гауно продають. Я спочатку купив ручку нову, але потім на шроті взяв замок і ручку оригінальну. Обійшлося вроді би 20 доларів чи менше навіть.

До речі, сам той гачок для ручки коррадо, який ламається, на ібеї я бачив в районі 20 євро :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Я сьодня дивився на ті внутрощі - так і не поняв як поміняти той гачок
    На Екзісті нова оригінальна Корровська ручка 80 баксів. Шок!!!
    Мартіні, дякую за пораду, за яку тобі плюсик і пиво, коли буду у Львові. Завтра чекаю відповіді з Тисменицького шроту, казали що вроді є. Хоча від Пассата вона буде вдвічі дешевша.
    За одно щоб не створювати нової теми питаю тут - потрібен лівий обмежувач відкривання дверей і чи підходить від 3-дверного Гольфа-2,3?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А , ще хлопці з коррадо.су казали шо підходить ручка від чері амулєта :) Але я б не ризикнув :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Мартіні, друже, давай без фанатизму:nea: Це ж Корра як не як. Я тоді вже краще оригінальну нову куплю.

8. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    А з твоєю що сталося?

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Там найбільш слабе місце - гачок, який при відкриванні натискає на язичок замка. Він любить часом зламатися. Гачок той силуміновий, дуже хитрожопої форми, тож відновленню не підлягає і виточити досить геморно. На ібеї кулібіни продають ті гачки саморобні, умудряються виготовити і виставляють по 25 баксів :).

Please wait
    Image not available

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    в пассата В3 і В4 ручки по кріпленню, язичках і крючках аналогічні. Змінений зовнішній вигляд, удосконалене кріплення до дверок, так як ручка коли заходить в ту щілину - то прижимається купою всях зашолочок, пластиночок і тим самим менш гіморна.
    А сверлити треба тільки в самій новій ручці, більше ніде, там де вкручується болт, що прижимає її до дверки

це була ОМД.

11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Вчора, коли забирав машинку з покраски і поліровки слабе місце проявило себе. :bad: Відповідно радості від наполірованої Корри трохи поменшало.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Проблему вирішити тим краще чим швидше :) Залазити в кору через багажник - то ще той секас :) У мене коли права дверка не відкривалася, один раз якийсь мудак підпер мені на парковці бампером водійські двері так, що я в них протиснутись не міг. Праві двері не відкривабельні ззовні, тож довелося лізти через багажник... Пошкодував, що йогою не займався ніколи :)

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    І так, розшукується ліва водійська чорна ручка з замком (без центрального) до Пассата В3. Хто має прошу відгукнутись тут.

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    А ти з замком Пассатівським нічо не робив? Мене непокоїть той лєпєсток котрий закриває дверку ключом на замок. Він по-моєму довший ніж в Корради.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не робив нічо фактіческі, тільки щось чучуть пласкогубцєма підігнув... вже не памятаю шо, по моєму якраз той лєпєсток бо гачок з ручки на нього не точно попадав

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Ручку куплено і удачно трансплантовано. Тему можна закривати.

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Вітаю :) А тему закривати не треба, корадоводів появляється все більше, а проблема поширена, комусь ще згодиться :)

То ти пасатівську клямку поставив?

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    де взяв і шо взяв?

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Знайшов у Коломиї ручку з ц/з і замок від В3 за 150 грн. Правда без доробок самого замка не обійшлось. В замку потрібно той лєпєсток, на котрий нажимає гачок з ручки, вигинати в дуругу сторону. Я так розумію що на Пассаті дверка товстіша за Корровську, відповідно замок відносно ручки більш втоплений в середину салону. Тай сам силюміновий гачок дороблявся напильником :D так як він також довший чим рідний і при відкриванні впирався у внутрощі дверки.

20. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    В мене теж був зламаний той гачок у водійській дверці, купив з таким, я просто доробив конструкцію , яка повторює оригінальну форму того гачка (трохи металу, кілька дирок і для міцності все залив епоксидкою), думаю, так навіть надійніше вийшло ніж нову ручку купувати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)