Перезвони на цей номер 0505388958 Вони на "Формулі" торгують мають тіпа шрота. Бо я для седана шукаю, а вних залишились тільки на універсал.
маю в зборі,стан хороший,чорний не фарбований віддам за 40 у.о(відправлю перевізником) 0678132920,0636612000 Діма
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=6306 150грн. 0936503874. Якшо сам приїдеш в гараж шоб його забрати то ше дешевше віддам, аби місце не займав.
Можу відправити в Луцьк, Інтаймом, але оплату за доставку хіба оплатиш і то буде пост сервісом, гроші мені назад вишлеш за товар))) Але можу відправити тіки тоді як свою машину зроблю... Бо зара не на ходу((( Стоїть на стоянці мертвим грузом((( То швидше за все буде вже з 3го числа десь...
дякую, але в тебе сам бампер без кріплень, а мені потрібно зі всіма кріпленнями, так як в мене зараз бампер кріпиться за рахунок форкопа, а я хочу його викинути
Та як без кріплень. Одне на місці, а друге просто відірвалося. Можеш припаяти паяльником, або на холодну зварку причепити, або на крайняк самонарізами... А ті кріплення шо до швеллера помоєму є, але давно того бампера вже не бачив)) В гаражі в друга валяється. проблема в тому шо за 150 грн фіг найдеш бампер собі ;-)