неспішно куплю недорого,пропонуйте що є,і де є....ще потрібно задній стеклоомивач в зборі і пластмасу на кришку багажника навкруг номера..
Дивно!!! це ж не велика рідкість, тоді приїжай в Сокаль там зразу і забереш на 100% впеванений шо там є!!!
набераєш довідку 09 і питаєш магазин по продажу шкла на вул. Стрийській, я там колись дзвонив але тел загубив в них дуже великий асортимент. П.С. будь уважний при виборі шкла бо в деяких пасатіках в задньому шклі є дирка під задньу щьотку а в деяких виємка. треба звернути на це увагу бо як що візьмеш не таке то воно нестане тобі на машину. Тобто стане але щьотку не поставлять.
П.С.С. Судячи з року машини тобі треба ставити шкло з діркою під щьотку. А у Б4 здається всі вже з виємками тому я думаю що від Б4 тобі не підійде.
223-20-22 шкло 1130 грн. під замовлення 2 тижні чекати. та тих магазинів валом у Львові зновж таки набираєш 09 і просиш телефони всіх магазинів. 100% в когось знайдеш. або ваш магазин в неті відкриваєш і починає обзвонювати П.С. Я саме так і знайшов для себе ніде не було і в якогось дятька на гаражі було їх шось 5 штук по оголошенню найшов.
може хтось цілу кришку в зборі білого кольору піджене недорого,бо за саме скло платити 200 у.о нема змісту..
ну ти .......... ти хотів написати на форумі і шоб тобі зразу сказали де є і щей не дорого як шо воно дифіцит то і тут також дифіцит. тяжко підняти зад поїздити поцікавитися почитати оголошення попередзвонювати. люди на форумі чим могли тим помогли а ти.... хоть би написав де купив скільки заплатив щоб хтось інший в такій ситуації знав куда звертатися, для того і є форум. Р.С. ми колись за таким шклом взагалі в польщу їздили бо тут ніде не було.