Куплю праву фару і праве крило до Фольсвагена Коррадо. Додано через 27 хвилин А, і ще радіотор, буду вдячний за інформацію де це все можна знайти!
Відповідь: Куплю запчастини Коррадо На рахунок фари я тобі трохи пізніше скажу чи є і по чому На рахунок крил, є за 300 доларів два пластикових крила. рідний радіатор на коррадо коштує 200-300 доларів, то треба замовляти в магазині бо їх в наявності нема, звичайно. При цьому гольфівські радіатори коштують 250 грн. Така різниця через те, що виробляється він тільки в оригіналі , нема польських, китайських чи італійських, як по інших запчастинах. Я нещодавно зіткнувся з тою проблемою, дуже тік радіатор. Жаба давила купувати оригінал. Тож я купив радіатор від гольфа з аналогічними розмірами. Кріплення самого радіатора підходять, кріплення під вентилятор аналогічні також. Але все ж як рідний він не стає, треба дещо переробляти 1. Верхній головний патрубок в PG заходить в радіатор згори через пластиковий фланець. У гольфа цей патрубок одягається ззаду на трубку. 2. Нижній патрубок в PG є занадто грубий, тому він не одягається на гольфівський радіатор. Тобто верхній і нижній патрубок тре тюнінгувати. 3. Шланг "обратки" в PG йде від верхнього головного патрубка (там є інтегроване розгалуження) до бачка. А в гольфіському радіаторі шланг обратки йде від радіатора до бачка. Ось з цими трьома фішками тобі прийдеться мати справу шоб поставити гольфівський радіатор. Я купив пару кручених жигульовских патрубків, залізних трубок підходящого діаметру, кілька хомутиків і шланг більшої довжини для обратки Із допомогою залізних трубок і хомутів було зроблено з жигульовських патрубків два патрубки підходящої форми - верхній і нижній. Шланг обратки втикнуто в радіатор і в бачок. Весь тюнінг зайняв пів дня, включаючи поїздку на кривчиці за патрубками, хомутами, шлангом і трубками, а також повторну розборку всього і заміну залізних трубок, бо ті, що були куплені на кривчицях, виявилися затонкими і після тестової поїздки вся вода втекла у місцях стику патрубків Тепер уже понад два тижні польот нормальний, рівень води не падає, так шо буду сміло заливати антифриз. Подивитися то все можна у мене на машині на з"їзді, або якось так під"їхати можеш. Я тобі б наглядно показав ще деякі нюанси, які треба мати на увазі.
Відповідь: Куплю запчастини Коррадо Я на зїзд вже 3 місяці вибираюсь і ніяк не приїду, то робота, то машина в процесах доробки, а тепер взагалі невідомо коли виїду, так що хіба пішки прийду. Є ще варіант запаяти радіатор , бо він в мене пробитий в конкретному місці, але незнаю наскільки бо буде надійно , крило майстри думаю відрехтують , то простіше ніж 300 баксів давати, а от фара розбита , і взагалі на машину зараз жалко дивитись :-( , доїздився! Додано через 1 хвилину Тобто то замінники, і ціна за одне чи два ?
Відповідь: Куплю запчастини Коррадо пластикові крила , то звичайно варіант не такий бюджетний, як просто підрихтувати крило, адже їх потім ще фарбувати треба. Зате машина легша на пів пасажира буде А якшо поставити ще пластиковий капот, то вийде майже цілий пасажир На з"їзд, в принципі, якщо не виходить своєю машиною, а бажання маєш, то можна домовитися із кимось шоб впасти на хвіст. Наскільки я знаю, Pol твій сусід по стоянці, або мені маякни , я б тебе по дорозі забрав, то не проблєма
Відповідь: Куплю запчастини Коррадо MARTINI дякую за запрощення, я планував їхати в Шацьк, але це під питанням, якщо поїздка накриється я в пятницю з задоволенням приєднаюсь. Крило сказали мені що відрихтують без проблем, але для ремонту рихтовщикам потрібна права фара, так що наразі все впирається в фару.