Привіт, може в когось завалялось, потрібні наступні пункти: 1. Блок управління кондиціонером. Власне потрібні лише кнопки, які включають кондиціонер і обдув. Головне, щоб вони нажимались і фіксувались. 2. Кнопки регулювання електричних дзеркал, з джойстиком. 3. Водійська дверна карта, стан не важливий, потрібна лише пластмаска за яку кріпиться дверна ручка з кнопками склопідйомника. 4. Задні підстаканники, дорестайл 5. Замок задньої лівої дверки. На шротах сьогодні був, ціни на деякі запчастини заламали космічні...До прикладу, за кнопки - 600 грн. Ціну обсудимо. Пропозиції пишіть сюди, або в приват
також хотілось б знак аварійної зупинки, оригінальний, щоб влазив в кишеньку в багажнику, але це вже таке) на рахунок дверей, там під панеллю з кнопками, в самій карті йде така пластмасова пластина, яка надійно фіксує власне саму ручку, вона здається знімається з карти. Власне вона мені і потрібна. Фото не знайшов на жаль( на рахунок кнопок кондиціонера, потрібні лише оці 2 справні кнопки, стан всього решти в принципі не важливий
джойстик має бути в Андріана, він недавно з дзеркалами заморочувався (нік на форумі Андріан) напиши йому в приват.
а що з рідною сталось, там ніби немає чому ламатись. Подивись тут http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewforum.php?forum=39 там є пару Б5 на розборку може в когось є.
дякую, звернусь. Купив я собі всі фільтра, в тому числі салону. Все поставив, на кінець вирішив ставити власне салону. Давай туди лізти, а там...його нема взагалі. Ота планка, має кріплення внизу. Половина його, відламано було, а інша половина...приклеєно. + вона протікала, і попадала прямо в місце де мав бути власне фільтр. Мабуть попередній власник, поламав коли його міняв
Тепер ясно ((, я коли перший раз його міняв, тоже не міг зрозуміти як його витягнути, але на щастя нічого не поламав.
ну це вже хто як. Хтось замахується після пари хвилин і вириває силою, хтось мучиться годину, а тоді бачить, що воно приклеєно