куплю захист двигуна для Passat 1.9tdi 1998р

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем форц, 17 лют 2009.

1. форц

форц Початківець

WV Passsat 1.9TDI
    зірвав сьогодні захист двигуна на сугробчиках:ireful1:може хтось підкаже де можна купити!чув ,що є з нержавійки на бензинові.Чи можна їх ставити на дизель? (80503708495)

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Як я зрозумів Пасат Б5? Якщо так то є оригінальний пластмасовий!

3. форц

форц Початківець

WV Passsat 1.9TDI
    пластмасовий купив би на крайняк, якщо не знайду залізний,залізо якось надійніше,тай кажуть дешевше? а скільки коштує?

4. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Шукав я теж на Б5 1.9 ТДІ захист металевий - варіантів 0.купив пластмасовий, але це не захист, а так собі пильник, щоб болото в мотор не бризгало. Літом нормально, а зимою з нашими дорогами - катастрофа....якщо будуть варіанти я б теж взяв. До речі Б5 і Ауді А4 ідентичні захисти....

5. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    з бензинових не підходить по кріпленнях...

6. форц

форц Початківець

WV Passsat 1.9TDI
    не підходить конкретно?чи пару дирочок просверлити треба? літом на базарі для бензинового хотіли 450грв.,а на дизель казали небуває:scratch_one-s_head:

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я привіз лист алюмінію, так мені з нього за 150 вигнули. Думаю це краще ніж з нержавійки, бо можна краще підігнати і вага буду менша. Тиж по пеньках їздить не будеш?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)