Куплю захист.

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Prizrak, 21 жов 2009.

1. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Потрібно пластмасовий захист під бампер який прикриває ремні для VW Vento 93 року.

2. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Знайшов собі колись на шроті на липинського за 40грн. Поїдь дуда,може ще будуть.

3. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Не знаю я щось де там шрот :pardon:

4. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Він знаходиться за залоном ягуара, або за ніко, я вже точно і не памятаю, давно там не був.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Висвітлилась тема по Венто-Гольф3, але така сама проблема і в Гольф-Джета2. Також щось подібне хочу поставити, підкапотний простір в жахливо-брудному стані. Чекаємо пропозицій!

6. gora

gora Active Member

Golf 4
    Я поставив на свій Гольф 4, стальний захист!!!!:i-m_so_happy: Проблема зникла!!! Хоча машина стала нижче, але тепер не боюся щось пробити, зламати і тому подібне, і знизу все чистенько!! У нас на рину купив за 400 грн., все повністю із кріпленням, годинку полежав під машиною і все!!! Мені радили краще поставити стальну, тому що аналог з пласмаси в принципі по ціні аналогійний (у нас 35 $), а надійність менша:bad:!!!!! Не знаю чиє на Venty подібний стальний захист, але можеш поцікавитися!!!Так що думай!!!!!!! ;)

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В мене стоїть "Шеріф" стальний впринципі себе оправдавпару раз:yes: але він не закриває всю нішу і пилюка, вода всеодно добираються до двигуна і ремнів вже була ідея удосконалити його бляхою, але це колхоз. В свій час зажав 1186,00грн за новий оригінал комбінований метал пластмаса на Алексі разом з встановленням.

8. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Місць тому на кривчицях питався то був і на венту за 300грн.

9. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Підтримую. А то кожен раз як відкриваю капот зразу кидається в очі то добро, яке зі шківа кидає. Та й захист би не помішав, а то на дорогах часом таке трапляться, що страшно подумати...

10. Siko

Siko Active Member

1
    за свій давав 700 грн. на Перфецького.
    Залізний з пластиковими добавками по боках для бампера. Повністю закриває простір під двигуном аж до КПП.
    Вага - близько 15 кг.
    Одним словом - серйозна штукенція.
    Одного разу була прикра ситуація і якби не він, то створював би я тему про покупку піддона і маслонасоса (як мінімум).
    На Венто мав би бути дешевшим...
    Там під замовлення любий привезуть. (маг №12, Андрій)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)