Висвітлилась тема по Венто-Гольф3, але така сама проблема і в Гольф-Джета2. Також щось подібне хочу поставити, підкапотний простір в жахливо-брудному стані. Чекаємо пропозицій!
Я поставив на свій Гольф 4, стальний захист!!!! Проблема зникла!!! Хоча машина стала нижче, але тепер не боюся щось пробити, зламати і тому подібне, і знизу все чистенько!! У нас на рину купив за 400 грн., все повністю із кріпленням, годинку полежав під машиною і все!!! Мені радили краще поставити стальну, тому що аналог з пласмаси в принципі по ціні аналогійний (у нас 35 $), а надійність менша!!!!! Не знаю чиє на Venty подібний стальний захист, але можеш поцікавитися!!!Так що думай!!!!!!!
В мене стоїть "Шеріф" стальний впринципі себе оправдавпару раз але він не закриває всю нішу і пилюка, вода всеодно добираються до двигуна і ремнів вже була ідея удосконалити його бляхою, але це колхоз. В свій час зажав 1186,00грн за новий оригінал комбінований метал пластмаса на Алексі разом з встановленням.
Підтримую. А то кожен раз як відкриваю капот зразу кидається в очі то добро, яке зі шківа кидає. Та й захист би не помішав, а то на дорогах часом таке трапляться, що страшно подумати...
за свій давав 700 грн. на Перфецького. Залізний з пластиковими добавками по боках для бампера. Повністю закриває простір під двигуном аж до КПП. Вага - близько 15 кг. Одним словом - серйозна штукенція. Одного разу була прикра ситуація і якби не він, то створював би я тему про покупку піддона і маслонасоса (як мінімум). На Венто мав би бути дешевшим... Там під замовлення любий привезуть. (маг №12, Андрій)