Купую Golf 3,допоможіть,порадьте.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Святослав, 4 тра 2011.

1. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    Доброго дня шановні форумчани. Дуже хочеться почути Ваших думок з приводу одної машини. Коротко: (по словах власника) Г3 1996р.в. ГТ версія 1.6 повний інжектор. прибл.200тис.пробігу (про шо сумніваюся). Отже завтра має мужик приїхати на ній до мене і я маю подивитися,попробувати машину. Які є реальні косяки в цих машин? Я питав чи бере масло, він казав, шо якшо їхати до 5 тис.обертів то небере, а якшо сипати, то від заміни до заміни бере 1 літру!! ЧИ Це нормально?? В загальному про машину: пришнана до дядька якогось в 08 році, і як я поняв, той дядько її продав (десь недавно) цему мужику.який її перепродає. Мужик скажем, знайомий мого друга. Стан там пише ідеальний, завтра глянем. Буду радий почути всі коменти, крім флуду. ось ссилка на машину: http://new.auto.lvivport.com/auto_volkswagen_4704548.html Дякую Фольксваген Клуб. якшо тема не в тому розділі,вибачте та перенесіть.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Посилання бите - забери "new" і все буде добре.
    На вигляд, машини вимита, я б сказав вилизана для продажу, і фоток замало щоб щось оцінити...
    Я б загнав її на сервіс, де маєш знайомих чи друзів, якщо такого німа, то і не пробуй з сервісом, бо майстрам пофіг в якому стані ти машину купиш - все одно ти їхній потенційний клієнт.

Одне насторожує, що турбіна, і в якому стані вона, то біс його знає, а це ніби слабе місце. 1л мастила, то теж забагато, якщо б було до 0,5 то ще куди ні шло... але хай люди які в тому петрають відізвуться.

3. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    auto.ria.ua/auto_volkswagen_4704548.html

4. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
  5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    хто сказав турбіна? Яка турбіна??
    На рахунок масла - те що він каже це природня зношеність двіжка. Але нікому не відомо чи то правда.
    Загалом машина ок і ціна не велика.
    СТО полюбе

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ашібнувся, мені привиділося турбо.

Ще раз повторюся, якщо німа знайомих на СТО то марна справа туди гнати авто.

7. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    СТО звичайно є. Машина там буде полюбе. Хто підкаже, яка має бути компресія іменно в тих двигунах??? По кузову, шо саме гниє??? Ну і який там розхід середній буде? книжка пише 7.8л/100км середній. Дякую за відгуки!!!

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Якщо СТО є, то там все тобі розкажуть, що зігнило і наскільки, де була бита і що мінялося, і що потрібно замінити. А компресія то тре знати код двигуна щоб сказати точно, а так будь хто тобі скаже що десь в районі 10.

9. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    в районі 10?? шось мало. в мене в 2109 була 11.7 хоча може і так є.

10. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Як для старого мотору 10 цілком пристойно, хоча може бути і більше та й менше теж не диво, а для мотору який жре 1л мастила на 15000 км то майже норма ;) Тут головне щоб була однакова для всіх циліндрів і не виходила за розумні межі.

11. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    Власники Гольфів 3, можливо ше шось порадите при огляді машини. Важливо знати ці всі нюанси.

12. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    підніму тему, бо на 14:00 приїде машина. скільки такі гольфи жруть бензини? середній? там 101к.с.

13. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Невже важко знайти в інеті характеристики, а ще краще інструкцію з технічними даними?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk3
    http://volkswagen.msk.ru/vw_doc/ttx/gv_aek_1.6i_94-95.pdf

Останнє редагування: 5 тра 2011
  14. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    найшов, пише середній розхід іменно того двигуна 7.8 літра. але то пише.хотілося б знати шо люди скажуть.якшо є такі. бо бензина в наш час це питання також актуальне. надіюсь більше 10-ки в місті не буде брати.

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    ІМХО - 10 не буде, але 9,5 точно ;)
    http://auto-specifications.eu/?f=showCar&car_id=8716

16. Святослав

Святослав Початківець

в пошуках
    підніму тему. потрібні ше поради. куди і на шо звертати увагу, можливо десь ржавчини є?? проблемні місця.

17. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Пороги і дно дивись.

18. Dmytro

Dmytro Початківець

VW GOLF 3 1.8 JOKER
    машинка не погана,але пробіг насторожує (замалий) і масло п"є. В крайньому, двіжки дешеві!Пороги і дно дивись де є пробки

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Багато власників вміють тільки педаль тиснути...))))))))))))).
    Насторожує що ціна не висока і перекупщик продає- значить машина ще по меньшій ціні була продана. Добрі машини дешево не продають. Для початку на компютерну діагностику і дивитись чи Аербеки були стріляні... дивитись роботу двигуна. Потім дивитись ходову.... потім кузов (аербеки можуть обнулити, чи замінити разом з контролером). Але двигун має дивитись діагност кузов - кузовщик. Все решта то емоції

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)