Кузов із-за кордону

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем rvf2006, 27 чер 2013.

1. rvf2006

rvf2006 Початківець

VW golf-2
    Підкажіть який кузов можна пригнати під Golf2 87р.в.. А також усі можливі варіанти та пропозиції на цю тему. (хто ,де, як, коли і скільки)?

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я виясняв це питання. Отже: можна пригнати кузов (машину, і розмитнювати по частинах - кузов обовязково окремо) наступного покоління максимум, тобто для вас то Гольф3, вся ця операція з розмитненням і легалізацією коштує приблизно 4000у.о + звичайно вартість тієї машини за кордоном. Тобто, якщо знайти гольфа3 скажімо за хорошу ціну за кордоном + витрати на його доставку до кордону (решта входить в ту ціну що сказано вище), то вам машина віком в 20 років обійдеться скажімо в 5000у.о (це вже не 30и річна, чи не так?), але на мій погляд різниці немає. Скільки тут коштує гольф3, а?
    Ці операції варто проводити на дорогих і новіших машинах, скажімо маючи Б5го можна взяти Б6го, тут різниця вже відчутна і можливо варто за таке братися.

3. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Це достовірна інформація ? Минулого року мій знайомий теж займався вивченням цього питання, так відповідь була категорична : тільки в межах ОДНОГО МОДЕЛЬНОГО РЯДУ !!
    Тобто, маючи документи, наприклад на Б5 2001р.в., можна пригнати "під них" тільки Б5 з будь-якого року виробництва цієї моделі; тобто донор може бути як 1997р.в., так і 2005р.в.

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Інфа достовірна, мені це пояснювала людина, яка цим гроші заробляє, і відмовляв мене це робити, мотивуючи цим що машину вартістю до 10К таким чином преробивши нічого не виграєш, лише купа мінінгіту. А "в межах одного модельного ряду" мабудь малося на увазі, якщо то має бути пасат то він і має получитися, а не фаетон, наприклад, чи джетта чи там гольф.

Останнє редагування: 27 чер 2013

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)