Машини це добре, дуже добре навіть!:D Але інколи варто трохи походити, побігати, покрутити педельки! Одним словом розімнути ноги! Хотів би запитати в вас як ставитесь до такого дозвілля як квести (не беручи до уваги авто, бо це не дуже спортивно як на мене, хоча і весело). Можливо хтось бігав/їздив? Які враження? Так як авто покищо відсутнє хотів би про таке поцікавитись! Просив би сильно не судити - новачок на форумі!
Я якось бігав, в одному квесті, коли ще був студентом, мушу сказати класна річ, адреналін і позитивні емоції зашкалювали!
Ну то як там з тими друзями?:D Бо вихідні все ближче а я відповідальний за їх вдале проведення перед друзями! Як не буде чогось цікавого то мені ****:D
Отже, я накопав запрошення з фейсбуку http://metro50k.eventbrite.com/ , там типу клуб Метро (не був не питайте, що там) зорганізовує великий квест, по кількості людей здається буде класно, а там побачимо, потім ще виступатиме хтось... ще мають скинути ссилку на сайт якийсь, додам пізніше... здається все
Що ти маєш на увазі? Квест - по визначенню проводиться на великій території (центр міста) За твоїм посиланням все написано! А от про тематику квесту крім нічого не вказано!
Я не знав. Думав, що тільки автоквести на великій території. А Метро виступає тільки як організатор міроприємства очевидно.
Думаю, може піти на той квест від Метро завтра. Правда квитка немає в мене, але вони пишуть, що можна приєднатися і без нього. Є ще бажаючі?
Думаю буду, бо дівчина зареєструвала мене також! Вчора ввечері телефонували з Метро уточнювали присутність на квесті! :dance: Чув шо команди по 50 чоловік!:wacko1:
Ну, класно, і я попробую прорватися, може мене візьмуть, беру ще товариша з собою. А в Метро я був пару раз, нормально, можна піти.