Привіт всім хочу поставити яскравіші лампи схиляюсь до Філіпсів. Тепер питання можливо хтось ставив собі такі, чи не плавлять отражатель і взагалі які в кого думки на таку тему?
в мене колись стояли Філіпс Екстрім павер,я був задоволений,зараз теж філіпси вроді "Diamond vizion" теж нормальні.А чого вони мають плавити отражатєль,це ж не 100ватки
Раджу вибирати лише ті лампочки, які є в офіційних каталогах виробника. Щодо філіпсів - більшість на базарах це підробки.
І ще: де у Львові можна купити їх (оригінали). На одному київському сайті нарив: Philips VisionPlus + 50% (H4) - 109 грив/комлект. То нормально?
За філіпс не скажу, бо не було в магазині але купив ОСРАМ +80. Світять відчутно яскравіше і коштують дешевше аналогічного філіпса.
осрам +80??? ето шо за лампа? можливо всеж найтбрекери+90? Чув про них очінь багато позитиву, і сам собі в планах таке закупити.
Ще до покупки ксенону стояли Філіпс +50 світло яскраве, в порівнянні з звичайними галогенками, але в порівнянні з ксеноном...каганець. Вірно зазначено више що +80 філіпс може і не робити(раніше в каталозі їх небуло). На рахунок чи не поплавить відповідь однозначна ні бо характеристика лампи 55/60W +50%. То ті +50 беруться за рахунок використання в лампах не галогену а "наприкладдену". Раджу подивитися фірми Осрам, вони дешевші але якістю не поступаються, і підробок набагато менше бо невигідно підробляти дешевий товар.
У мене стоять OSRAM COOL BLUE 4000K у фарах і в протитуманках на протитуманках-супер помітна різниця зі звичайними, у фарах--трохи менша, але я ДУЖЕ задоволений
Ну я був задоволений Philips X-treme Power на попередньому авто і зараз поставив би їх,нажаль їх в такому цоколі як мені треба я небачив нігде