Продам нові лампи Osram H1 12V 55W з нових фар, в наявності 4 шт. Ціна - 25 грн./шт. Також продам комплект б/в ламп Osram Night Breaker Plus H7 12V 55W, які стояли у мене на ближньому світлі з 05/09/2011р. на яких я проїздив 11487 км. Ціна за комплект - 80 грн. Комплект Philips Blue Vision Xenon ultimate effect H4 12V 55/60W, які стояли у мене на дальньому світлі з 03/12/2011р. на яких я проїздив 9822 км. Ціна за комплект - 70 грн.
Комплект Philips Blue Vision Xenon ultimate effect H4 12V 55/60W бронюю, напишіть в лічку як оплатити, а я напишу куди відправляти
Я наприклад взагалі не розумію людей які ставлять Philips Blue Vision Xenon, він дуже гарно виглядає, але взагалі не світить коли мокрий асвальт, в суху погоду ще щось видно... Краще що по філіпсу є, то +100% (x-treme vision)
В мене ці лампи стояли на дальньому світлі, я задоволений, якщо на ближнє світло, тут з вами згоден не самий найкращий варіант, для ближнього я і поставив Osram Night Breaker Plus, а це майже той самий x-treme visio від Philips.
Продам лампи з попередніх своїх фар Philips Diamond Vision Ultimate white light H1 б/в, наїздив на них 10 тис. км. або 7 місяців. Ціна - 100 грн.
Чому, ксенон добре, але в лінзованій оптиці. Спочатку потрібно подивитись на стан оптики, якщо вона вже "коричнева та потріскана",то які б лампочки туди не ставити - результат нульовий
найт брейкери спочатку шикарно світять , потім погіршуються . скоро вмирають. як правило максимум 2роки. а світять краще бо більше ват , 55-60 вт - то неправда. більше ват - більше гріється , як наслідок страждає рефлектор (я не про лінзи)