Лиє масло із щупа, що робити, підкажіть....

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Terrae Filius, 30 гру 2008.

1. Terrae Filius

Terrae Filius Новачок

VW Golf2 1.3i
    Зранку замітив невелике пятно масла під машиною. Після ночі. Машина на подвірї стоїть. Провірив рівень масла - вроді в нормі. Завів прогрівати - із щупа почало легенько витікати масло. Відразу жим-жим почався, в чому справа. Відкрив масляну кришку, а там якийсь ніби наліт легенький світлий, думаю то конденсат, звідки б він там взявся...
    Заводжу мотор знову, з відкритою кришкою, працює нормально, масло не витікає. Пргрів трози машину, закрив кришку і масло знов почало литись через щуп.
    Підкажіть що робити, до кого звертатись
    Чув щось про картерні гази і клапан там чи заслонку, що там щось замерзає, чи то забите і замерзає. Не шарю в тому нічого
    Перелистав тут сторінки - нічого конкретно по тому не знайшов
    Буду вдячний
    Мотор десь 7тис як після капіталки

Останнє редагування: 30 гру 2008
  2. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    В картері надлишковий тиск от і пре масло
    або сапун забився,швидше всього
    або в картер прориваються гази з камери згорання в великій кількості,і сапун не справляється

3. Terrae Filius

Terrae Filius Новачок

VW Golf2 1.3i
    А де він є той сапун, його тре якось чистити??? Чи замінти?
    Як їхати до сервісу? Певно щоб хтось смикнув із знайомих

4. petro_fm

petro_fm Active Member

• Подобається Подобається x 2
  5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В холодну пору білий наліт нічого страшного, головне слідкуй за рівнем антифризу.

6. Terrae Filius

Terrae Filius Новачок

VW Golf2 1.3i
    З антифризом все в нормі, принамі так здається. Не доливав вже десь пів року і рівень той самий залишається, тобто в мотор він не мав би попадати

7. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Чисть вентиляцію картера - замерз кондесат, який назбирався .
    На гольфах стоять фільтри - бочечки . Поміняй , розбери почисть або викинь .
    Я зробив 2 варіант.
    Щоб їхати до сервісу зніми шланг з картера і постав кусочок іншого 25 - 30 см

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    як зробиш звіт в студіо
    типу шо робив де робив і скіки коштує

9. Terrae Filius

Terrae Filius Новачок

VW Golf2 1.3i
    Начитався по тому дуж багато в неті. То там дехто пише шо то чуть не світить капіталкою, типу кольца тре міняти і всьо такоє
    Дуж розстроївся....

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Виглядає на те, що антифриз потік в масло, від чого рівень масла виріс. В таких випадках починає лити саме через щуп. Єдине, що не сходиться - це рівень при перевірці. А щуп над лінією рівня масла сухий чи з піною?

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    +1 та сама маза сталась з Полкою. Антифриз на місці. Тиск газів надлишковий в моторі. Білий наліт на кришці. На щупі піни нема. Чекаю "післясвят".

12. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    +1 І в моїй машці та сама проблема. Майстри кажуть, шо то через неякісне масло (підробку) забивається вентиляція картера :sad:

13. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Чистіть вентиляцію картера
    Шланги , трубки , сітечка , фільтри і вперед в дорогу !!!!!!

14. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    аналогічно :ireful1:
    таке саме було поза минулої зими тому тіки чогось тоді майстер вирішив робити мотор (міняти кольца і т д) після чого він погано закрутив голову мотору, минулого року в мене антифриз попав в мотор, і той майстер сказав шо в мене тріщина в блоці, поїхав до іншого майстра той всьо склав казав шо буде все ок, но з настанням морозів масло знову витекло через шуп
    також чекаю "післясвят", но так як мене запевнили на сервісі на якому буде ремонтуватися шо ремонт не буде дорогим

15. Terrae Filius

Terrae Filius Новачок

VW Golf2 1.3i
    Так в тому і справа що рівень антифризу залишився на томуж самому рівні.
    Щуп чистенький, без ніякої піни чи будь-яких інших ознак
    Блядські майстри - шьвєта, шьвєта..........:crazy:

16. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    я ж вам кажу на полках і на гольфах ззаді мотора в нижній частині пласмасова коробка, (маслоотделитель "oil separator " "Маслоотделитель системы вентиляции картера" код:036103464 )знімаєм розбираєм чистим викидаєм ставим новий і не ебемся. а мені +тиснем. ціна питання в районі 100уо.

top, діло говориш.

Останнє редагування модератором: 13 січ 2009
  17. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Pol, а на весну воно стає нормально чи появляються інші хвороби???

18. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    ти б був впевнений в тому а тоді писав, я саме перше що зробив, то почистив усе і замінив той маслоотделитель, а результат цілий "0"!!! через тиждень часу так само як і було до того, все забите!! А з що тут 100$ давати??? Мені обійшлось в 60 грн.

19. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Тоді тиснем "-"

То в чому була проблема?

20. petro_fm

petro_fm Active Member

Воно по ідеї не забивається а намерзає конденсат на сіточці,так що чисть не чисть все одно буде біда в мороз. Певно до весни його з конструкції потрібно "ісключіть" :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)