Пропоную лінзи під Н4 цоколь, температура 4300К. Біксенонові. В комплекті 2 біксенонові лінзи, 2 біксенонові лампи, 2 проводки з реле, інструкція і дрібниці які потрібні при установці. Лінза також має білі ангельські глазки. Комплект іде без баластів. Ціна комплекту без баластів 170 доларів. Також є можливість взяти комплект з баластами. З хорошими якісними баластами комплект коштує 220 доларів. З простими 200 доларів. Нагадаю, що правильне ксенонове світло можливе тільки в лінзовій оптиці. Тоді воно найкраще фокусується, не сліпить зустрічний рух. Ось як виглядає ксенонове світло в лінзовій оптиці. Чітка границя світла. Максимальне форусування пучка світла. На протязі декількох тижнів мають приїхати лінзи під всі цоколі Н1-Н7, НВ3-НВ4. Ше раз уточняю ціни. Ціна комплекту без баластів 170 доларів. Гарантія рік Комплект(рік гарантії) + баласти (без гарантії) 200 доларів. З хорошими якісними баластами комплект коштує 220 доларів. Рік гарантії на все. З питаннями звертатися тут в темі, або в приватні повідомлення.
OLEG26 Ставиться в середину стокової оптики. Вигляд - залежить від авто. Вот наприклад на Ланосі Лампи можна міняти. ENERGY Рефлектор залишається як чисто декоративний об"єкт. Бо не буде більше виконувати ніякої функції. Все бере на себе лінза. scirocco А вот і ні :D Виробник Galaxy Комплект лінз включає в себе ксенонову лампу. В комплекті немає тільки баластів. Якшо у вас вже є ксенон то є 2 варіанти. Або купити весь комплект за 200-220 і мати новий комплект з роком гарантії, а свій продати. Або купити за 170 і продати тільки лампи.... шо буде проблемніше на мій погляд. Але це кожен вибирає сам, як кому підходить Якшо у вас простий галоген то вам підходить тільки комплект за 200-200. Діаметр лінзи 50 мм - це кому цікаво В кого вже є ксенон - Конеткори КЕТ Вот такі як на фото
Перепрошую. P.S. Чи є десь порівняння світла цих блоків зі штатними фарами? Просто я ще ні разу не бачив, щоби китайський ксенон світив так як штатний. Як правило, сліпить а не світить. Невже тут фокусування краще? Невже кількість світла достатня? І ще - в більшості фольксів до 2000 року випуску фари з рефлективним склом, тому очевидно їм не підійде?
scirocco Не рівняй ксенон в сток фарі яка зовсім не розрахована на ксенон і ксенон в лінзі. Глянь другу фотку, і поймеш шо сліпити воно реально не може. Лінія під лінійку. Ніяких зон засвічення. Світла - море! Фокусування супер! Вот ше одна Так світить китайський(реально поганий) ксенон в сток фарі. А це лінзи Думаю різницю важко не помітити. Рефлене скло дійсно не бажане для будь якого ксенону. Але лінза дасть максимальне фокусування і рефлене скло майже не дасть змін. Але звичайно максимальний ефект буде на гладкому склі.
"І ще - в більшості фольксів до 2000 року випуску фари з рефлективним склом, тому очевидно їм не підійде?" очевидно - м"якокажучи. для того щоб ставити такі модулі треба або різати скло або купляти рівне скло (або фари). ще одна проблема з лізнами на гольф 2, в більшості своїй вони, відносно, важкі, треба буде, як мінімум, відремонтувати кріплення власної фари. ще одна халепа з якою стикались люди що ставили лінзи на гольф. на інжекторних гольфах правій лінзі заважає повітрянний фільтр, ліва лінза встає майже в притул до АКБ
в мене стоковий лінзований ксенон, я знаю, що це таке. ЩЗоправдв сумніваюся, що китайці на таке здатні. Гон. Рефлекторне скло змінює напрям променя. І не залежно чи ксенон чи галоген, як і не залежно з якою силою світить. Зміна напрямку променя це засліплення інших, розформування пучка і купа інших негативних та небезпечних наслідків. Нехтувати безпекою покупців для продажу товару непорядно.
ойплакал токашо наткнулся на такииже линзы фирмы Галакси по цэне 160 у.е. комплект, и фото света линз тожесамое што и в первам посте. валяюся патсталом и нервна дёргаю нагой
OLEG26 Установка в кожне авто - індивідуальна. Але для прикладу розкажу. Знімаєш скло фари, знімаєш лампу, і колпачок з отражателя, в отражателі утворюється сквозний отівр, в нього вставляєш лінзу, і ззаду прикручуєш гайкою. Ставиш скло назад. Але ше раз кажу в кожному авто процес установки інший, все злаежить від конструкції фари. Але нічого над важкого і нереального в цьому нема
Переконаний, що це фото світла не цього комплекта. Крітік, як нечесний продавець, що замахнувся на безпеку предостойних vw-клубчан їде на своєму ЗАЗі в баню. Прощавай крітік, нам буде тебе вистачати.