збираюсь промити двигун і замінити масло,але не знаю що краще. Вибір лежить між liqui moly mos2 leichtlauf(з молібденом) 10w-40 та motul 10w40. Народ піДКажіть,бо в неті кожен хвалить своє. Що більше до вподоби VW??ще розглядаю варіант mobil1=
http://www.autocentre.ua/news/service/38688.html Лікві Молі - круте масло, сам їзджу на Моlуgеn 10W-50. В цьому році понад 30% ринку масел в Німеччині має LМ.
Крута порада! Розсмішив йому з головою хватить 10W40 LM класне масло, але мені більше внушає довіру MOTUL тільки тому що я не чув щоб в нас його підробляли...
Здається людина питала про вибір одного з двох а не п'яти. Масло це дуже індивідуальна величинна, єдине, що можу сказати це те, що зі 100 власників субару impreza sti з суперперенавантаженими двигунами приблизно 50 заливають Motul і жоден не лиє LM. Як і не лиє інші згадані тут марки. Статистика базується на моєму власному досвіді спілкування та прочитання відповідних форумів.
Поддерживаю Олега! Мотюль еще у нас не подделывают. Когда работал в мото-салоне, то в Кавы, Ямахи и Сузуки народ старался лить Мотюль.Сам лил пару раз в авто, доволен. Стоит конечно не дешево, в районе 400 гривень за костру. Лил ЛМ без молибдена 10w40, не очень понравилось. ИМХО.Лучше не экономить на масле.