Liqui Moly 5110 Injection-Reiniger

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Sebastian del Maar, 16 січ 2014.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
  2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а що в Європі неякісне пальне???

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Яке б не було пальне, а все одно, з часом, прочистити інжектор потрібно - от для тамошніх СТО ця штука і потрібна, а не для звичайних смертних, щоб вони на кожен день то відрами лили ;)

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Народ пише, що різниця дуже відчутна. Заводиться краще, тихіше працює і оберти плавнуться... за 8 євро можна раз попробувати. Відпишусь про результат. Відносно бензини - лию лише Супер Плюс(98ий) різниця в ціні кілька центів, проте в їзді і витраті це колосально відчувається. Оскільки на тахометрі 190 Ткм (офіційно, не офіційно падають підозри на "трошки" більше) то думаю, воно не зашкодить + вприск в мене типу як FSI, де рекомендується постійно тим страдати. От приїхав ввечері з роботи додому, почистив форсунки і займайся своїми справами.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а я чув полярну думку. стосовно ззвичайного інжектора - що чистка форсунок не потрібна, головне щоб форсунка пропускала потрібну кількість пального в секунду, а туман це чи струйка несуттєво, бо весь цей бензин всерівно випарується у впускному колекторі і в повному обсязі попаде в камеру згорання

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Думаю Liqui Moly краще шарять за полярних ведмедів:
    youtu.be/5m4K9I976Jw

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Я рік працював на Лікві Молі у Львові, користувався їхньою продукцією сам.
    Що можу сказати, є багато корисних продуктів, якість на висоті, все виготовлено в Німеччині на заводі в місті Ульм якщо не помиляюсь. Але є одне але, дорого коштує.

• Подобається Подобається x 1
  8. palivoda

palivoda Новачок

VW Caddy 1.9D, Chery AMULET 1.6
    Може бензин і випаровується, хто його там зна, але краще один раз побачити на стенді як працюють форсунки після "нашого пального", то й відпаде питання "треба чи ні" :)
    Мив на своїй після 120 т.км, на СТО у друга ( заправка тільки Shell, OKKO, та одна нафтобаза, де справді якісне пальне ). Так от, форсунки то пропускали пальне, але 2 з них робили це по своєму, одна взагалі не переставала, коли відключали стенд :). Доречі промивають подібною рідиною, тільки бензином не розводять :).
    Друг радив давати подібні "промивки" час-від-часу, для профілактики ( ефект менший за стендову чистку УЗ, профілактичний т.ск. ), тільки радив купляти фірмові :)

9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Сьогодні замовив ще такі речі від Liqui Moly:
    Liqui Moly 5111 - Очисник дросельної заслонки (без її зняття)
    Liqui Moly 4066 - Очисник MAF-Сенсора
    Liqui Moly 2427 - Очисник мотору перед зміною масла
    Ціна за кожну банку пр. 6,60 EUR з доставкою..

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Збочення, то потрібно лише тоді коли переходиш на інший ТИП масла, або після капіталки двигуна. Ти щось з того робив???

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Я не знаю яке масло зараз і коли залите, тому і додаю ту хімію (

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Відписуюсь після використання: штука крута, принаймі змінився звук двигуна, став більш плавнішим. Стартує машинка теж якось краще... Одним словом результат є, рекомендую!

13. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    це за першу присадку???

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Не зрозумів

15. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    то ти написав про першу присадку на першій сторінці, чи про одну з тих трьох по 6.6 эвро?

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Liqui Moly 5110 Injection-Reiniger

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)