лишній звук в районі зубчастого ремня або колектора

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Miha, 23 кві 2008.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    вчора їхав по липиснького і при повороті на замарстинівську зловив калюжу, а виявилась велика яма. і як підїхджав до гаражу- зупинився щоб відкрити двері неглушивши авто почув звук який в салоні нечути,
    тобто щось періодично гудить, погудить 20 сек. і перестанить, і так з приблизно таким ж перериврм знову починає гудіти.
    сьогодні добре прислухався в якому місці, -- то це в районі як зупчастий ремінь можливо і з колектора такий звук, незнаю-неможу оприділити :-(
    я не спец, тому так точно неможу оприділити , допоможіть виявити хоч чи не дуже серйозна несправність??????????:?:

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: лишній звук в районі зубчастого ремня або колектора

Виклади звуковий файл , послухаєм

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

думаю звук мало поможе (треба ж прислухатись звідки він точно).. поїзди тиждень і на зїзді подивляться хлопці, або поїдь на СТО і всі діла..

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

думаю ти просто раніше не прислуховувався до мотора а після великої ями почав перевіряти сам незнаєш шо, У страху великі очі, максимум шо з мотором могло б статись (при тому шо ти успішно їздиш, і мотор робить) то захист ремня просто змістився, тобіж пласмасова кришка яка закриває грм змістилась і потирає об шестереньку розпредвала. або об помпу водяну чи ше об шось там.

Додано через 49 секунд
    на зїзд візьми три літри води і я подивлюсь.

5. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

:grin::grin:А може то просто вентилятор включається?:?::smile::smile:

6. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Якщо звук повторюється з періодичністю в 20 с. знач щось входить в резонанс. В мене таке було коли ремінь помпи провис. Входив в резонанс, погудів пару сек. і знову затихав...

7. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

добре, небуду тоді багато писати бо недуже можу пояснити, на зїзд приїду послухаєте.

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Подивись пластиковау кришку захисту ремня ГРМ, чи нема слідів проитирання, і чи цілі всі защолки-кріплення, заодно перевір натяг ремня (поверхня ремня має рукою повертатись на 90 градусів посередині, не більше і не менше), і подивись чи ремінь не змістився відносно шестерень.
    На з*їзді то глянути можна, але ремінь ГРМ штука важна, а до з*їзду доїздити треба.

9. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

їздив я сьогодні на сервіс "Вулка" як на аеропорт, результати невтішні.
    спец. моторист послухав...., той звук появлявся а він неоприділив в чому проблема, підійшом спец по інжекторах також пів години слухав і недав дупля, о таке то, а звук голосний і періодичний, і я засцав щоб чогось несталось на свята, хоч на сервісі сказали що нестрашно, їхати можна.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

11. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

та так сказали коли я запитав чи нічого нестанеться, щоб я не став десь в дорозі. бо маю їхати за львів, а взагалі то це тре робити терміново, но вже після свят.:-(
    на зустрічі буду, послухаємо що то може бути

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)