літні шини

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GVM, 13 бер 2012.

1. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    привіт. порадьте які літні шини купувати, шоб не дорогі і нормальні...:mocking:

2. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    стиль їзди свій скажи???

3. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    в мене стиль - суперпупер стріт сракер:))

а якщо серйозно то хочеть щось надійне і стабільне на мокрій дорозі, зараз думаю брати Kumho Ecsta SPT KU31 (http://avitech.com.ua/ru/catalog/tyres/Kumho/Ecsta_SPT_KU31/). Хтось щось чув про них?

4. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    буде норм,шо на сухій той на мокрій дорозі!!! головне гав на доррозі не ловити(можуть бути гулі) але той виробник ,це не дуж!!!!!то моя думка( мав кумхо,ганяю як дурний)

5. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    пару днів тому купив Bridgestone b250 175 70 r 13 492 грн шт на Богдана Хмельницького на Рено сервісі можна взяти за 475 грн це зі знижкою досить непогані шини при їзді шум мінімальний керованість супер по калюжах не пливуть одним словом раджу такі колеса!

6. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    як на мене ,то в твому розмірі головне ,шоб не матадор , не дембіца і не барум(гулі гулі і часто крутить!!!!!)
    доречі!!!! хто незнає то підскажу!!!! чим менший індекс швидкості тим резина є мягшою!!!їдучи по бруківці ,це відчутно!! но пробіг на мякій резині буде меншим!!!!!!!!!!!!!так шо комфорт то індекс Т,а якшо вас цікавить так сказать управляємость, то пігнали на Н і далі...

7. GVM

GVM Active Member

привіт. Їжду всередньому 100км\год,треба щось універсальне для міста і траси...

8. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    на зиму купував Hankook Winter iPike W409 довольний ними як слон!)))дороги тримається супер, з таких снігів вигрібали шо ппц!...
    а на літо придивився за Hankook Optimo K415

9. victar

victar Початківець

Jetta
    Я собі того літа взяв NOKIAN HAKKA GREEN - Модель 2011р. Ціна була 450грн. гарантію дали на рік, на любий прокол, гулю, чи щетам щось!!
    гумою задоволений на 100% - тихенька, не шумить, спеціальна формула проти мокрої дорогі, проти аквапланування, чудово тримає машину на сухій і мокрій дорозі! В сильний дощ газу не скидав по любих калюжах!!

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    З тої річної гарантії ти лише півроку а може і менше користаєш. Потім літні колеса (зимові аналогічно) йдуть спати до наступного сезону. А в наступному сезоні бац - і немає вже гарантії, бо рік пройшов. Так що реально гарантія та працює, все міняють, але термін її ділити треба на 2, хіба би не міняв колеса по сезону :)

11. GVM

GVM Active Member

так шо скажете на рахунок nokian hakka,і hankooc, чи може є якісь інші варіантпи:D

12. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
    де це ти так їздиш "в середньому"?:wacko1::sorry:
    для активної їзди радив би (начитався і порівнянь і відгуків юзерів) Continental PremiumContact, Dunlop Sp Sport 01, Bridgstone Turanza, Pirelli P6000 (вєщь ;)) і хороший варіант Goodyear Eagle (різні варіанти). Вибір великий, вибирай шо по розміру і ціні підходить.

13. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    хака ззззззз)))) нармуль))) але це не бюджет!!! :music:

14. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Як на мене, якщо не наїжджаєш більше 10-15 тис в рік, тобто їздиш на роботу і назад і деколи десь далі, то саме бюджетніше взяти хорошу б/у резину і не купляти всякої фігні, але нової! У Львові є місця де продають по доступних цінах нормальну резину, яка є привезена з Європи і по наших дорогах не їздила! Сам так роблю, минулого літа брав Мішеліни енерджі за 1600 грн 4 штуки в хорошому стані r15 195x65! ІМХО!

15. andrey28

andrey28 Початківець

passat B3 1.8 універсал
    Що скажете про MARANGONI?
    теж гарантію дають

16. victar

victar Початківець

Jetta

17. GVM

GVM Active Member

привіт. Напиши де є такі рибні місця,шоб купити дешеві б\у колеса

18. GVM

GVM Active Member

Бувають місця що і 120 можна пробувати,але рідко...

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Є один чоловік який возить б/у, і має магазинчик за Південним. Ціни помірні. Я брав собі 2 роки тому 4 резини по адекватній ціні(від 250-350 за шт). Одну пару Данлоп, іншу Піреллі резиною був задоволений, виїздив би ще навіть цей рік на ній, але 2 Данлопи "з'їв" восени(не зробив вчасно розвал).
    Буду у нього з неділі і буду шукати собі 2шт або 4 шт, якщо трапляться хороші.
    Телефон закину пізніше, бо записав у записнику, а він у машині.

20. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)