Літня гума. Поради, думки, досвід ...

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем PassatB5, 3 кві 2008.

1. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v
    Хто щось може сказати про таку гуму Marangoni VERSO 195/65 r15. Пропонують за 70$/штк. + безкоштовна перезувка.

Для тих хто тут хазяїн - якщо я дублюю якусь тему , прошу поправити .

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Літня гума. Поради, думки, досвід ...

бюджетна, якшо для нешвидкого пересування в основному по місту без великих швидкостей-піде...
    Я б не брав.
    Мені подобається (в порядку спадання уподобань, з того на чому їздив і їжджу):
    -Falken (не памятаю моделі, гляну в гаражі), комфортна, не боїться ударів, має захист корда, в дощ дорогу тримає ідеально, дозволяє жостку спортїзду, сцуко дорога і рідкісна.
    -GY Eagle F1-все те саме, трохи дешевша, в силу своїх особливостей швидко стирається, керованість-ідеальна як по трасі в +30 так і по мокрій бруківці і в сильний дощ (порядка 120-140 баків твій розмір).
    -Michelin Pilot primacy все те саме, ходить довше за Eagle але боїться ударів
    -Michelin Energy - добре співвідношення ціна/якість, якшо не любитель спортїзди, то за свою ціну непогана якість і комфорт, м*яка і ударостійка, ІМХО найкращий вибір для тебе;
    -Pirelli P6000 - якісна, недорога, гарно тримає дорогу, сцуко дуже жостка і може повести корд (для автобанів-хороший вибір)
    -Toyo Proxes (сам не їздив, брателло дуже хвалить, порядка 90-100 баків твій розмір)

• Подобається Подобається x 5
  3. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Хто що може сказати про МОТОДОР чеського виробництва?

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

для ВАЗа слабовато, (в списку другі після росави но ззаду), а для фольцвагенів нівяку, не пасують.

5. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

Марангоні - досить молодий на нашому ринку бренд. Якщо вже на них дивитись, то на Zeta Linea.
    Мені ну дуже подоється Michelin Pilot Exalto.

6. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

А що скажете про TOYO?

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Так сказали ж вже

8. Res

Res Початківець

Golf 3 VR6

На Michelin Pilot Exalto з Німеччини машина приіхала... Стерта вже, та і я ще гулю поставив по дорозі у Львів. Зараз поставив Kumho, модель треба дивитися... Поставив гуму б/в, думаю на наші дороги викидати по 500 уе за комплект, ще й з профілем менше 60 - немає змісту, і б/в в ідеальному стані коштує в 2-3 рази менше....

9. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

ситуація: поміняв наконечники рульової тяги, зробив геометрію... Після того замінив зимову гуму на літню (Toyo зимова була і літня також). Почало вести машину вправо?? В чому загадка природи??? Колеса соять правильно...тобто зовнішня сторона назовні і напрямок руху колеса правильно...
    Колеса не їсть!!!

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

треба збалансувати ще раз на новій резині

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Може бути, що гума (я так розумію не нова) стерта з одної сторони, або корд деформований. Якщо нова-значить брак.
    А почати я б радив з елементарної перевірки тиску в шинах (може спустила або недокачали, або ліву перекачали) і балансування.

12. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Тиск в шинах однаковий...колеса наїздили тис 10зимою лежали в гаражі...:?: +збалансовані

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Балансував після зими безпосередньо перед установкою? опорні пдішипники добрі? Значить х...во розвал/сходження зробили або деформація ричага/балки/кузова, чудес небуває.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Нікому не раджу - дуже слизька гума на сухому асфальті. А ще слизькіша на мокрому. Після того, як поміняв її на інші колеса зрозумів, що в мене в машині є некислі гальма :) З мого досвіду найкраще тримає Pirelli.

• Подобається Подобається x 1
  15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

піреллі менш комфортна і є більша імовірність її вбити-це з практики. Зато краще тримає дорогу і підходить для "паганять". тому про мішлін енерджі я і написав-

• Подобається Подобається x 1
  16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці от і настали довгочеканне тепло(надіюсь), і знову постає питання В якугуму обути рідного друга? Звісно як завжди невиходячі за межі бюджету? У кого які думки? Мені пропонують Росава SQ-201(325грн) шо скажете?

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Росава?? Ну на мою думку це далеко не резина)))
    Особисто я собі поставив AMTEL, не пам"ятаю яка модель. Вона відноно не дорога, і я впринципі нею задоволений, минуле літо все від"їздив як має бути. Мені подобається. От сьогодні вже поставив її знов, бо мене задовбало на шипах по бруківці ковзати...

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Вже не один рік і не на одній машині використовую BFGoodrich g-Force Profiler дуже задоволений.

19. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    хтось катався на TOYO PROXES? цікавить чи вона насправді вартує своїх грошей.. і особливо як вона на мокрій дорозі бо в неї протектора там мало трохи :mocking:
    нарахунок F1 eagle можу сказати шо невартує тих грошей які за неї просять - схильна до гуль і досить ского стирається :dntknw:

20. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я її зносив в прошлому сезоні. Властивості: + на сухому і теплому асфальті їде як по рельсах, зношується помірно, тормозить відмінно
    - дуже слизька на бруківці в дощ, коли холодніше треба гріти.
    +- твердий корт, треба мати відповідні амортизатори, їзда як на табуретці

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)