Любительський відеомонтаж

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем McAr, 24 лис 2009.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Питання до любителів познімати.

Маю таку проблему- колега попросив підкоректувати його весілля 15річної давності. Відео було зняте на VHS, оцифроване і записане на DVD. Проблема,що не можу імпортувати коректно VOB файл для монтажу в Adobe Premiere ( ПРО і ПРО 2.0).

Начитався порад на спец форумі, треба плагін Mainconcept MPEG-Encoder 1.4.1 , всі ссилки биті, на торентах нема.Просто переіменувати ВОБ в ЕМПЕГ, не сприймає, перекодував з ВОБ в АВІ нема звуку,якщо окремо приліпити звук то нема синхронізації.

За ПІНАКЛЬ- маю ліцензовану 10,глючить ужасно, для ДВД треба тоже плагін, оскільки першей раз реестрував на старому компі то на іншому реестрацію не сприймає і плагін закачувати не хоче.

Хтось стикався з подібним?

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    пошукай майнконцепт на torrentz.com, а ше можу дати хороший інф ресурс по обробці відео. перечитай, багато чого буде зрозуміло afanas.ru там по розділах пошукай

• Подобається Подобається x 1
  3. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а по класному захвату кадра для фото? тобто щоб з відео витягнути класні фотки класних моментів.?

4. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Якщо про скріншоти то дуже просто, в програвачі Power DVD є функція "ФОТО" , дивишся фільм в цікавому моменті переводиш програвач на покадровий показ, вибираєш кадр, ставиш "паузу" і клікаєш по іконці "скріншот".

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Напиши в аську 577885060 думаю поможу=)

6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    То для мене вища матерія, пиши тут, може ще комусь пригодиться.

може я не так переклав, але там закачка платна, за 150уо можна пів радіобазара дисків скупити.

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Із ввічливості подякував але моя проблема не в конвертації а в некоректному імпорті VOB файла

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Завтра тобі найду мейнконцепт думаю.

Але не розумію чому премьєр не роздупляє аві.
    Попробуй конвертни в *.аві тою прогою шо я скинув але кодек конвертування вибери MPEG4(DivX), а тоді пхати в премьєр.

І Взагалі значно зручніша прога для монтажу саме аматорського-любітєльського - Unlead VideoStudio.

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Сам здивований, імпортувати аві імпортує, на монтажному столі лінія звуку є але замість діаграми іде пряма лінія і відповідно звуку не чути. Примєрка сподобалася якраз через роботу зі звуком і саме версія ПРО. Зазвичай монтував в ній,зганяв все в DV Avi і потім стискав DrDivX або записував на DVD, а з тими ВОБ файлами вічно якийсь гімор. Деякі двд буває захопить 6хв і далі пустий файл деякі двд достатньо змінити розширення з воб на імпег і все читається, так і не розібрався чому таке буває, всі поради зійшлися на тому плагіні.

11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну тоді ось http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=162862 чим може тебе порадувати=) версія 1.4.1 вже дуже застаріла, і її немав неті напевно і всі обновлені... Вот 1.5.1 найшов

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)