Люк до Golf 3

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Slavik, 13 сер 2009.

1. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Хто має поломаний чи розбитий люк до Golf 3, а може в когось є запчастини до такого агрегату? Потрібно маленьку пластмасову детальку - направляюча. Наперед дякую за допомогу та відгуки. :yes:

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я не хочу тобі засирати тему, але подивись на мск.ру. там один чувак ремонтував-ремонтував і вони всерівно ламались. Тому він сам полагодив за допомогоюб своїх рук, зварювального апарату і болгарки.
    не надійні вони. і щей ремкомплект коштує недешево.....

я так само свій буду ремонтувати....

3. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Мені потрібна маленька пластмаска, із-за неї не відкривається люк в горизональному положені, тобто він відїжає, а назад клинить бо пластмаска поломана і з-неї спригує тяга якою піднімається козирьок і вона штопорить люк. Я покішо зняв ту тягу і вручну закрив, але хочиться зробити щоб все працювало як годинник. Люк в другому положені працює без проблем.
    А може хтось сказати з власного досвіду чи люк в Golf i Passat є однакові?

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Якщо в тебе люк скляний, то від металічного люка не підійде.
    Крім того ту силюмінку окремо тобі ніхто не продасть, так як це найрозповсюдженіша проблема ел.люків Фольксів. Тільки люк в зборі.

Останнє редагування: 14 сер 2009
  5. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Вова це пластмаска довжиною 1,5 см, висотою 0,6 см, мириною 0,4 см. Вчора показував німцю, казав що подивиться в них на шротах. :D

6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Шось не можу пригадати такої, фотки нема?

7. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Фото нема. Розказую на пальцях, коли люк відкривається горизонтально, то спереді піднімається козирьок, від козирька того відходять побакам дві тяги (дугообразні), вони однією сторою прикріплені до козирька (він металевий) а друга кріпитьсядо пластмаски тої, тяга проходить через дирку в пластмасі і закріплюється штопорним кільцем.:D

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Останнє редагування: 14 сер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  9. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Деталь №19. Дякую Вова! Тепер буду знати № деталькі і як правильно називається.
    +1 :yes: :yahoo: :gamer:

10. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Проблема тільки в тому що ця пластмаска на відкривання люку не впливає ніяким чином. Вона потрібна для того, щоб при поверненні кришки люку в горизонтальній площині з положення відкрито в положення закрито направляюча №23 (ссилка 2) закривала металічний козирьок №16 (зсилка 1).
    Якщо клинить люк при поверненні назад в горизонтальному положенні - то це силюмінова направляюча №29 (зсилка №2). Вона замикається в замок з направляючою №26, до якої прикріплений трос, таким чином штовхаючи люк назад, або вперед.

11. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Ти трохи не зрозумів мене, в тій пластмасці верхня частина відломалася і тяга злітає та блокує закривання.

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Тоді зрозуміло. В мене має бути вона, бо міняв люк в своїй машині. Буду в гаражі гляну.

13. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Дякую за турботу Вова. Але я вже заказав за тим номером що ти мені підкинув, подзвонив до дядька з Рави - він займається запчастинами, продиктував номер він зразу його ввів в компютер і сказав що є в наявності в польщі, мають привести до кінця тижня. Якщо якісь запчастини треба буде тобі то пиши по дуже низьким цінам привозить від щоток до генератора до любих розхідників (масло, фільтра, шарові, ричаги, зщеплення) в принципі любе і різне під заказ. :yes:

14. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Є тільки польські замінники чи оригінальні з/ч теж є можливість привезти?

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    У мене є можливість привезти любі оригінальні з/ч.

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Цікавить по Кнехту номерок - LAG19 (це повітряний салонний фільтр з оправою до Коррадо)

17. Slavik

Slavik Active Member

Клубна карта:
    000024
    Вова зараз нажаль нема з Кнехта, але є з фільтрона, ціна 130 грн.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)