лобове скло гольф2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем sysynandriy, 9 лип 2011.

1. sysynandriy

sysynandriy Початківець

Colf2
    може хто знае вiд якоii марки авто пiдiйде лобове скло до гольф2.

ранiше стояло з шовкографiею пiд клей та зеркала заднього огляду [​IMG][​IMG][​IMG]

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    На Г2 підійде від Г2.

3. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ще можна спробувати від астона мартіна дебе9, :D

4. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    тільки г2...думаю, щось інше скалхозити не вийде ніяк :)

5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    та йому вже скалхозили,стоЇть на клею і зеркало до лобовухи приклеєне.Старий шукай ушільнювач нормальну лобовуху від Гольфа і все буде добре.

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    ще один варіант МК 2 америка,лобовухи були з шовкографією і ставилися на клей.Колись в мене були такі лобові,помилково заЇхали і помилково поЇхали на КиЇв.

7. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    скільки коштує лобове до джети - 2 (що краще нове чи б/у) ... і скільки може обійтись встановлення...
    дякую

8. sysynandriy

sysynandriy Початківець

Colf2
    краще брати саме дешевше (китай 270 гр, зелене з полосою. в мене поки 1р. норомально ) бо ніхто не застрахований від мех. пошкоджень якщо трісне то любої марки, а всоновлення сам максимум 30хв

9. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Ставив собі на октавію Фуйон, китайське (з зеленою полосою)... Тепер буду ставити Секуріт, бо фуйон то ФУ!!!!йон перший місяць, цятки від камінців, потертості від склоочисників, плюсь якимось макаром поцарапались пластиковим шкребком в зимку!!! Моя думка, краще взяти щось краще... Хоча б нордглес

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Таке поставив на своє авто, Два роки і під заміну, подзюгане від камінців і від найменшого камінця тріскає. Тра підбирати щось потвердіше і потовстіше. Ставити б/у нехочу, вони своє вже відкатали, вночі при зустрічних фарах сплошна паутина. Скло і заміна коштують незадорого і по часу - 20хв.
    Хороша лобовуха, менша напруга на очі!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)