може хто знае вiд якоii марки авто пiдiйде лобове скло до гольф2. ранiше стояло з шовкографiею пiд клей та зеркала заднього огляду
та йому вже скалхозили,стоЇть на клею і зеркало до лобовухи приклеєне.Старий шукай ушільнювач нормальну лобовуху від Гольфа і все буде добре.
ще один варіант МК 2 америка,лобовухи були з шовкографією і ставилися на клей.Колись в мене були такі лобові,помилково заЇхали і помилково поЇхали на КиЇв.
скільки коштує лобове до джети - 2 (що краще нове чи б/у) ... і скільки може обійтись встановлення... дякую
краще брати саме дешевше (китай 270 гр, зелене з полосою. в мене поки 1р. норомально ) бо ніхто не застрахований від мех. пошкоджень якщо трісне то любої марки, а всоновлення сам максимум 30хв
Ставив собі на октавію Фуйон, китайське (з зеленою полосою)... Тепер буду ставити Секуріт, бо фуйон то ФУ!!!!йон перший місяць, цятки від камінців, потертості від склоочисників, плюсь якимось макаром поцарапались пластиковим шкребком в зимку!!! Моя думка, краще взяти щось краще... Хоча б нордглес
Таке поставив на своє авто, Два роки і під заміну, подзюгане від камінців і від найменшого камінця тріскає. Тра підбирати щось потвердіше і потовстіше. Ставити б/у нехочу, вони своє вже відкатали, вночі при зустрічних фарах сплошна паутина. Скло і заміна коштують незадорого і по часу - 20хв. Хороша лобовуха, менша напруга на очі!!!!