В теперішню пору року думаю багато хто попадав в ситуацію, коли вечером наприклад виїжджаєш із за будинку, а тобі сонце ЛУП в шибу ! І якщо шиба вже доволі поцарапана, то видимість в такій ситуації майже нульова. Заміна лобовухи вирішить проблему на всі 100, згідний. Але думаю не кожен згодиться на таку операцію, якщо щей всі шкла рідні. Точно знаю що можна скло полірнути, забрати мікроцарапини. Чи роблять десь таке у Львові ? Може хтось сам таке робив ? Поділіться досвідом. Те саме стосується і фар головного світла. Їх теж можна полірувати.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Якщо його полірувати, то можеш ще гірше зробити, бо та поліровка оптичну рівність скла зібьє і буде зображення "плисти". А в тебе фари з скла? В тебеж пластикові вони. То міняй пластик і будеш дуже задоволеннім! ;-)
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Не факт, якщо грамотно полірувати, не перетискати, не перетримувати машинку поліровочну , то буде все гуд. Пластик теж полірується
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Бачив сам, як його полірнули другу, а він потім став жовтіти. :-(
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? На артема авто ринок, там колись бачи вивіску заробляєм тріщини міняєм скло ітд. може там роблять!
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Я коли шукав в інеті інформацію по заміні лобового скла, наштовхувався на масу інформації по поліруванню. Так от, майже ніде не зустрів позитивних відгуків про поліровку, тому вважаю, що мабуть не варто цим займатись. Великий ризик того, що скло втратить свою прозорість і почне заломлювати зображення (ІМХО).
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Ладно. Треба буде самому спробувати, і потім викласти звіт з фоткми.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Скло і кераміку полірують пемзою( має вигляд білого порошку) розведеного з водою і полірують шліфмотором як і при покрасці бо вручну доооовго.Спочатку войлочними фільцами потім козячими щітками потім ватною пуховкою.Пемзу можна знайти в медтехніці або керамічному заводі.Замість пемзи можна взяти пасту з дрібними алмазними включеннями здається Комет для миття посуду.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Чесно кажучи на рахунок комету перший раз чую Сам придумав ? Здається мені що Кометом хіба заматувати вдастся, і то будуть більші і менші царапини.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Я би не радив полірувати. Повторити рівну поверхню скла поліровочною машиною фактично неможливо. Воно овальне, і завжди на випуклості навантаження буде більшим. Може з`явитися ефект лінзи. Я - однозначно за заміну. Міняв в себе 2 рази (2 старі машини) і тішився радісно. Дотепер.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Щодо лобового скла - справді не варто, краще купи собі нове, раз вже так справді фігово. А от фари - цілком спокійно можна полірувати - ефект кажуть непоганий.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Питався в склодзеркальній майстерні-по перше лобове скло треба зняти з машини,по друге його оптичні якості на округлих поверхнях зміняться в гіршу сторону,по третє сказали що такого ще не робили і робити не хочуть. Думаю краще замінити.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Останній раз давно писали, а от бокові вікна і заднє, чимось полірнути можна? Там то не так сильно і треба щоб все було люкс, а от царапини в очі кидаються.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Не полірують скло, якщо воно має кривизну. Бо то буде Г.
Відповідь: Лобове скло. Як відполірувати ? Чим ? Бокові, якщо вони рівні, теоретично можна спробувати. Правда, цього дотепер ніхто не робив .