Цікавить як на наших львівських дорогах їздиться на 17 резині. Як часто потрібно міняти гуму через гулі Чи мав хтось такий досвід :-D
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Дуже цікаве і чітке запитання. Якшо на кукурузері на р17/225/70, то думаю без проблем навіть по сходах і бордюрах з розгону.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Как в этой песне "Я спросил у ТОПОЛЯ, где моя любимая..." 17-ті дюймовая желтая Коррада Тополь, ти де? Ділись досвідом.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? знайомий їздить на г2 на 205/45/17, а це менша висота гуми, 3 рік, і нормально. Один раз правда катав диск і міняв колесо, але ніхто не застрахований від такого. Я катаюсь на 195/50/15, а це висота гуми 97,5мм проти висоти гуми 101,25мм в описаному тобою розмірі, тобто гуми ше менше між диском і асфальтом, і нормально, просто треба уважно і акуратно їздити. А з дуру сам знаєш шо зламати можна.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? 17" диски з низькопрофільною гумою сильно дисциплінують водія в плані вибору безпечної швидкості, відстані та коригування стилю водіння відносно стану дорожнього полотна.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? а 15 ні? чи 16-ті? В розмірі 205/50 профіль гуми має однакову висоту шо на Р 13 шо на Р 19.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Ті також дисциплінують. Головне не діаметр диску а його профіль. Хоча 17" за звичай дорожчі ніж 13", 14",15",16" такої ж моделі, тому дисциплінує краще..
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? В даний момент вибираю авто розглядається також варіант Golf GTI, от і шукаю мінуси в ньому правда найшов тільки 2 поки що: 1. ціна 2. якраз колеса 17 з нашими львівськими дорогами, тай сама резина 17 дорога і швидше зношується. Все більше схиляюсь до Golf GT Sport з атмосферним двигуном 2,0 FSI: - він дешевший - резина 16 Але GT Sport потрібно заказувати і чекати 4 місяці тоді як GTI є вже. Розглядав конкурентів - Mazda 3 і Honda Civic, але ні та, ні та не сподобалась так як гольф.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Прикольно виглядає 17, У мене стоїть на Джетті 1987р. 195/45/16. Народ ходе і заглядає на колеса головне щоб ненаврочили. Гуль немає але диск вже рівняв. Навряд чи на такій гумі зробиш гулю. Мав би 17 спробував би. На дюйм збільшиться радіус. Зато стійкість машини підвищиться. А яка зараз ціна 17 із резиною низьким профілем. Я за свої 4 Б/У дав 1500 грн.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Так от - головне правило - повільно їздити по незнайомих дорогах і остерігатися маленьких бордюрів коли паркуєшся - тупо обдирають кромку дисків, на то треба вважати. Якщо яма - то проїжджати її посередині щоб не поздирало боки дисків. Качаю перед 2.8, зад 2.4. Варто ще більше щоб не катати диски. Як висновок - трохи напрягає. Але красиво. І уважніше їздиш, бо ямки зразу чутно на зубних пломбах. Додано через 1 хвилину Я дав 300 баків за майже нові данлопи 215 на 40, зняті з кросс Поло.
Відповідь: Львів і 17 дюймові колеса? Вигляд коліс мабуть прикольний но на високу машину вигляду мати небуде.