Тепер у Львові 5 Корків. Іншими словами вітайте Мартіні з нагоди нової машини. Щойно з оглядин. Машина жива, ніби ніц не бракує, тормознув, правда, не сфоткав. Чекайте сьогодні ввечері, на київському заїзді робіть браму з квітів.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! машина зачьотна - видів фотки вчора! нарешті в нашому клубі буде Корадо! всім вітати Мартіні!
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! де то написано а я пеший сказав :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! 1. Першим не буде ніхто з вас - я вже ту машину опробував. 2. Двиг G-60. Попривсе зачотний двиг. 3. Мартіні у даний момент перетинає межі столиці - готуйтеся на вечір.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Я другий!!!! Урааааааааааааааааааааааааа Ігор вітаю!!!!!!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Останні новини: Мартіні проїхав село Мартинівку, що свідчить про дві речі: 1. Він їде у правильному напрямку 2. Йому залишилось біля 350 км.
Відповідь: Львів, зустрічай Кориду! Тільки шо дзвонив до Ігора він вже в Рівному, каже шо дуже задоволений машина їде супер стан класний!!! Передавав всім Привіт:mrgreen: