Звиняйте, може не в тему, але був сьогодні в автостопі(купляв подушки під мотор і коробку) а при виході узрів такого файно-тюнінгованого бордованого гольфа, і кіко коштує таке зробити із звичайного трьохдверного хетчбека???
Відповідь: м-дя!!! Зразу тобі скажу задоволення не здешевих і потім то всьо ше треба підтримувати в такому стані ! ! ! Знаєш як Бейліс злиться коли ми з ним вертаємося до дому (Бейліс мій брат) я спокійно проїжаю всякі ямки і колдойобіни а йому приходиться то всьо помаленьку і по тихеньку обїжати!!! П.С. Красота трєбуєт жертв!
Відповідь: м-дя!!! І знову не втему, але кажуть гольфи це машинерії із жорсткою підвіскою, але моя аж за дуже, стойки тримають мертво але по бруківці чи взагалі по Львівських дорогах аж зуби ходуном ходять....
Відповідь: м-дя!!! тюнінг (бампера, пороги, арки, спойлер, капот, решітка) мені обійшовся в 700 (зі знижкою немалою) зелених з установкою, але без покраски. але він ще погано виглядає через те що він ще неполірований після покраски! Подобається - купляй!