Друзі потрібен магазин де найдешевше можна у Львові купити цифровий фотоапарат. Можливо хтось з форумчан працює в магазинах з фототехнікою, або займається фотографіями, відгукніться потрібна порада. Хочу придбати фотоапарат Canon PowerShot SX120 IS може хтось уже користується таким???
Зондуй і-нет магазини, ekonomte, deshevshe, a1market, brain-lviv, інші, по пам яті назвав, всіх розширень не пам ятаю, Гугл знайде. Я теж колись вибирав ультразум, до IS серії прицінявся, але взяв Fujifilm finepix 1500 s в магазині економте.
Є така собі довідкова служба, яка називається ALLOPRICE!!! Дзвониш туди, кажеш яка модель тобі потрібна, і тоді до тебе дзвонять протягом 2-3 днів з різних магазинів і говорять тобі ціну!!! Реально працює!!! Сам так купляв!!! Тел. 067 4441222
Дякую, але хочу сам особисто підїхати в магазин подивитись, поклацати, а тоді купити. Через нет магазини не катіт, не хочу купляти кота в мішку... Може я не правий але всеж таки... Цікавлять адреси більш менш недорогих магазинів. А то ціна коливається в межах 1390-2100 грн..
Я 3 роки тому, теж думав поїхати пошукати, але це нереально було тоді в одному чи двох магазинах побачити весь асортимент товару(щей не знав конкретно що хотів, та й за 2-3 дні їхав на море). А потім побачив у знайомомго Canon PowerShot (тільки не памятаю конкретно який), почув від нього про сам апарат, і тоді вирішив взяти собі такий же. Він дав мені телефон знайомого, який міг зробити дешевше, і все. Користуюсь тьфу-тьфу без проблем. Ціна тоді на нього теж була не дешева поза 2000 грн(400-500 у.е.). Вихід тобі один, якщо ти дійсно хочеш конкретну модель, то їдь у любий салон та щупай його. Якщо підходить, тоді шукай по нету дешеву ціну, та купуй.
http://mobimania.lviv.ua/fotos/canon/212/index.html Замовлення робиш по телефону, а забераєш у магазині у Львові....Не думаю, що знайдеш дешевше.....
Цікавлять такі фотоапарати (один з двох), ваші думки і чи може хтось зробити дешевше. Дякую! http://www.chako.ua/ru/Canon-EOS-1000D-KIT-w-EFS18-55.php http://www.chako.ua/ru/Nikon-Coolpix-P100.php
Однозначно Canon - тому що зеркалка! Хоча собі взяв 2 тижні тому панасоніка(аналог токо другого Nikon), поки що задоволений. Я на детальні і якісні фотки, які дає зеркалка, не претендую, а для сімейних цілей підійде і мій ультразум (причому який знімає Full HD відео з автофокусом, на що зеркалки не здатні), та зі зміною обєктивів не тре возитися коли більший зум потрібен (якщо для зеркалки брати універсальний обєктив з зумом нормальним, і так щоб не втратити по якості, то тре виложити мінімум 700 зелених додатково). Але то так В душі я мрію про зеоркалку
Згідний з bass-ом, зараз теж планую оновити фотоапарат (наразі Canon ixus80), перечитав купу сайтів і форумів, наразі зупинився на ультразумі Canon sx30: http://www.chako.ua/ru/Canon_PowerShot_SX30_IS.php, хоча із зеркалками його і близько порівнювати не можна, це різні класи техніки. Щоб використовувати можливості зеркалки, потрібно докуповувати хороший спалах, об'єктиви (які доречі можуть коштувати в рази дорожче від самої камери ) і т.д., про що було сказано вище. Хоча найдешевша комплектація зеркалки буде краще фотографувати від цифровиків. - аналогічна ситуація Тут ти маєш зробити свій вибір, що тобі підійде ))
Як на мене то дуууже дорого, за такі гроші можна купити б/у зеркалку і то дуже хорошу, навіть по оголошеннях у Вашому магазині. Я свій DMC-FZ100 купив на 100 зелених дешевше, але і так розумію що то немала ціна за мильничку з наваротами.
А ніяк не взнаєш, хіба що власника на детектор брехні зводити, але при покупці завжди можна взяти в руки і поклацати, якщо трішки тямиш в цьому - все буде видно. А ще краще взяти з собою толкову людину, яка сама поклацає і скаже свій вердикт. Купівля техніки дорожчої за 500 зелених то нелегкий вибір, але, думаю, краще толковій людині дати 30 зелених за труди чим купити хлам за 800 чи там 1500 зелених. Я, принамні так купував машину, бо автотехніці повний нуб.
Гарантія стандартна,комплектація також,на привокзальній можна буде забрати,якщо тобі ще треба...Пиши в ПП