Магнітофон сказився, перестав читати МП3

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Bodyn, 8 вер 2011.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Прості аудіо диски читає без проблем, а от мп3 чогось перестав читати, вибиває помилку 23, або 11. Що це таке, і як його їсти?

2. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    в мене ідентична ситуація, мафон піонер.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    точно)))))

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    068 56 21 178 - Руслан, майстер по ремонту магнітол, підсилювачів і т.д., відповідальний, дотошний. Дзвонити після 13:00 і до 17:00. Живе на Левандівці. Особисто робив в нього багато речей. Роботою задоволений.

5. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    +1 Руслан майстер то що треба!

6. VVELIAL

VVELIAL Початківець

Golf 3 1.9D
    не читає з флешки?
    якщо так, то спробуй вручну переформатувати флешку у фат32, в мене таке було було-допомогло

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ні, з диска, але деякі мп3 читає з помєхами...

8. Fabion

Fabion Початківець

Golf - 3
    може щось з лазером? почистити його треба, щоб краще читав.

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а як саме чистити?

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Мабудь купити диск для очищення лазера, який продається в магазинах :D
    По секрету скажу, що такий диск здатний взагалі вивести з ладу програвач :girl_angel: в залежності хто скільки рідини лиє :D а лиють багато, коли бачать що він не допомагає:gamer:

11. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    Цього робити я б не радив бо лінзі що читає може прийти хана.
    Подумай сам на великих обертах в ту лінзу буде тертися диск а вона там вроді з пластику. Якщо чистити то за допомогою ватки зі спиртом(мені так один знайомий радив) але зі спиртом я б теж був акуратний бо пластик лінзи може потемніти. Якщо забруднення невелике то можна акуратно почистити і сухою ватою . Якщо шось не те сказав поправте.

а взагалі в неті є інфа як це робити.

Останнє редагування: 13 вер 2011
  12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Мій пост то була чиста іронія, з купою відповідних смайликів :)

13. Oleggrush

Oleggrush Початківець

Golf 2
    В мене таке саме було з мафоном!!! Треба було чистити лазер!!! Краще здай в ремонт і непарся потім менше проблем буде!!! Можна й самому але я б нерадив!!! Краще дай спецам!!!

14. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо хочете влетіти в коштовний ремонт то вперед! Ні в якому разі не лізьте до лінзи!!! Якщо читає аудіо СД то проблема більше всього програмного характеру (декодування) а не в механічному, краще віддайте майстру який за 100-150грн і почистить і відрегулює і замінить те що необхідно. Запчастини на оптичні приводи коштують копійки, а якщо ви туди будете тикати ватні палички то майстер 100% буде міняти лазерну лінзу, а це потягне додаткові розходи.

15. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Тут дійсно програма в декодуванні, залежно як записати диск, тобто аудіо СД, МП3 СД, тут є багато нюансів))). Тому що брав диски в інших людей все іграє))).

16. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Проблема, виглядає на то, в бітрейті. Не пиши МР3 в Pro форматі і константним бітрейтом більше 200, VBR теж може не піти ;) (тут тре поекспериментувати, бо різні девайси мають різні обмеження) і буде тобі щастя.

17. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    але ж до того читало любе голубе!?

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    До того то коли? Бо ще рік тому знайти музику в MP3Pro форматі було малоймовірно, а зара - куди не плюнь. Це ж саме із звичайним форматом МР3 - я у себе на компі переглянув папку з музикою і знайшов всього 12 музонів з бітрейтом більше 296, хочу сказати що то старі альбоми, яким точно більше року. А ось новий альбом який я затягнув з торрента місяць тому всі пісні з бітрейтом 320+. Я думаю що цей альбом на твоїй магнітолі не піде:music:

Доречі, хотів би застерегти людей від купівлі дешевих мафонів які читають МР3, власне, з цієї ж причини. Бо дешеві вони зазвичай тому що обмежені читанням лише певного бітрейту який замалий для сучасних медіа, і не підтримують флешок швидкісних.

Останнє редагування: 30 вер 2011
  19. UzekKV

UzekKV Початківець

Fiat Doblo 1.9D
    Нічого не потрібно купляти і кудись лити,-краще звернутись до тих ,хто цим професійно займається і питання вирішиться. вул.Під Голоском ,15а "Альянс-Сервіс"
    з10.00 до 19.00год.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)