Прості аудіо диски читає без проблем, а от мп3 чогось перестав читати, вибиває помилку 23, або 11. Що це таке, і як його їсти?
068 56 21 178 - Руслан, майстер по ремонту магнітол, підсилювачів і т.д., відповідальний, дотошний. Дзвонити після 13:00 і до 17:00. Живе на Левандівці. Особисто робив в нього багато речей. Роботою задоволений.
не читає з флешки? якщо так, то спробуй вручну переформатувати флешку у фат32, в мене таке було було-допомогло
Мабудь купити диск для очищення лазера, який продається в магазинах :D По секрету скажу, що такий диск здатний взагалі вивести з ладу програвач в залежності хто скільки рідини лиє :D а лиють багато, коли бачать що він не допомагає:gamer:
Цього робити я б не радив бо лінзі що читає може прийти хана. Подумай сам на великих обертах в ту лінзу буде тертися диск а вона там вроді з пластику. Якщо чистити то за допомогою ватки зі спиртом(мені так один знайомий радив) але зі спиртом я б теж був акуратний бо пластик лінзи може потемніти. Якщо забруднення невелике то можна акуратно почистити і сухою ватою . Якщо шось не те сказав поправте. а взагалі в неті є інфа як це робити.
В мене таке саме було з мафоном!!! Треба було чистити лазер!!! Краще здай в ремонт і непарся потім менше проблем буде!!! Можна й самому але я б нерадив!!! Краще дай спецам!!!
Якщо хочете влетіти в коштовний ремонт то вперед! Ні в якому разі не лізьте до лінзи!!! Якщо читає аудіо СД то проблема більше всього програмного характеру (декодування) а не в механічному, краще віддайте майстру який за 100-150грн і почистить і відрегулює і замінить те що необхідно. Запчастини на оптичні приводи коштують копійки, а якщо ви туди будете тикати ватні палички то майстер 100% буде міняти лазерну лінзу, а це потягне додаткові розходи.
Тут дійсно програма в декодуванні, залежно як записати диск, тобто аудіо СД, МП3 СД, тут є багато нюансів))). Тому що брав диски в інших людей все іграє))).
Проблема, виглядає на то, в бітрейті. Не пиши МР3 в Pro форматі і константним бітрейтом більше 200, VBR теж може не піти (тут тре поекспериментувати, бо різні девайси мають різні обмеження) і буде тобі щастя.
До того то коли? Бо ще рік тому знайти музику в MP3Pro форматі було малоймовірно, а зара - куди не плюнь. Це ж саме із звичайним форматом МР3 - я у себе на компі переглянув папку з музикою і знайшов всього 12 музонів з бітрейтом більше 296, хочу сказати що то старі альбоми, яким точно більше року. А ось новий альбом який я затягнув з торрента місяць тому всі пісні з бітрейтом 320+. Я думаю що цей альбом на твоїй магнітолі не піде Доречі, хотів би застерегти людей від купівлі дешевих мафонів які читають МР3, власне, з цієї ж причини. Бо дешеві вони зазвичай тому що обмежені читанням лише певного бітрейту який замалий для сучасних медіа, і не підтримують флешок швидкісних.
Нічого не потрібно купляти і кудись лити,-краще звернутись до тих ,хто цим професійно займається і питання вирішиться. вул.Під Голоском ,15а "Альянс-Сервіс" з10.00 до 19.00год.