Маркування пружин

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем MARTINI, 15 лип 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хочу замовляти собі оригінальні пружини. По каталогу на моє авто спереду проблем нема, а от ззаду йде два варіанти , тому я в них загубився :)

1. зелено-оранжеві
    2. жовто-оранжеві

питання - які з них жорсткіші?

2. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Мене тех хвилює маркування пружин, де б то подивитись ті розшифровки кольорових міток?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Треба по ЕТЦІ дивитись там є розписані всі маркуваня на всі двигуни. Ніяк собі Етку відновити часу не вистарчає...але треба напевно.

4. Adler

Adler Початківець

VW Bora BFQ
    Згідно програми ЕТКА на Коррадо 1991 модельного року на задню вісь ставились пружини з каталожним номером 191 511 115F, тобто 2 мітки зелених і 1 оранжева. Про зв`язок кольорового маркування і жорсткості на автомобілі до 1998 року я інформацію не зустрічав ніде.

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    підніму тему бо стикнувся з проблемним вибором пружини на перед гольф 1986року. У мене дизель, походу рекомендацій зрозумів що сіро оранжеві, і оринжеві міткі. Як шо де уяснити??

6. Alexandrut

Alexandrut Active Member

Volkswagen Passat B3,1993р.в.,ABS 1.8,комплектація CL
    Хочу продовжити тему, так як настав час заміни передніх пружин та стійок. Як визначити маркування необхідних пружин на 1.8 ABS mono 1993 рік? Може десь є загальна таблиця щоб підібрати бажану жорсткість та висоту?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Якщо маєш ЕТКУ то можна там подивитись... там вказано конкретно на який двигун(або групу двигунів) ... якого кольору мітки на пружинах.... Як буду мати час то подивлюсь

8. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    В мене є книжка по дизелю і там э мінімльно щось написано по ружинах, я як собі міняв то по книжці на 1.6д дві жовті мітки на перед.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)