машина на польських номерах

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем @ndriy, 11 гру 2008.

1. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Всім привіт! Незнаєте такого чи можна в нас їздити на машині з польськими номерами якшо я вписаний в довіреність польську???

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Якщо ти громадянин Украiни то однозначно не можа.
    А взагалi ця тема обговорювалася. Поюзай пошук.

3. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Ой вибай я небачив шо таке обговорювалось!!! Просто сусід прописаний в мостиськах а їздить на ісузу на польський номерах і він мені шось прото розказував а мені то тоді не дуже треба було і прослухав а зараз як подивився на ті CORRADO чи Scirocco і подивився на ціни які в німеччині чи в польщі то самі розумієте

4. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    у мня друг вписан в немецкий тех. паспорт ездит ввсе нормально.

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    В якiй краiнi iздить i яке в нього громадянство?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якшо машина ТВОЯ, тобто ти маєш документ, що засвідчує право власності на даний автомобіль, то, по-моєму можна їздити по Україні, але при цьому треба періодично перетинати кордон і оформляти транзитну декларацію. Коштує вона в районі 100 євро, видається на 3 місяці.

Але є нюанс, в Україну в"їзжати можна не частіше 2 разів на рік. Тобто машина пів року стоїть, пів року їздить.

Таким чином, купивши 2 машини, ти можеш їх по черзі використовувати тут, але мусиш на кордон кататися кожен квартал. 400 євро на рік, ніби невеликі гроші, якшо взяти до уваги, що сама машина обходиться до 2000 євро. От тільки нема гарантії, що не приймуть черговий закон і цю транзитну декларацію відмінять, або змусять її частіше офомляти, або ціну піднімуть, самі знаєте, де живемо

Ага, є ще один нюанс. Якщо машина стоїть на балансі спільного підприємства (наприклад україно-польського), то також тут ця машина може без проблем, без всяких розмитнень їздити. І треба ще з"ясувати заморочки з техоглядом, його тут треба проходити чи за кордоном.... хз

Останнє редагування модератором: 21 гру 2008
  7. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Так можна.

Не на 3 місяці, а на 14 календарних днів!
    Це все я опрацьовував ще 2 роки тому. Сумніваюсь, що щось змінилося

8. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Внесена у статутний фонд або оформлена на юридичну особу, а не просто стоїть на балансі.

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    значить однозначно:

Одне без другого не можливе.

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    На балансі може стояти також авто, яке не належить юрид. особі, наприклад взяте в лізинг чи довгострокову оплатну оренду. А ще на позабалансовому рахунку (якщо це є держ. підприємство) може бути будь-яке авто по договору про надання послуг. І тоді в Українів таке авто не може експлуатуватись громадянином України.
    Тому і написав чітке розмежування.

• Подобається Подобається x 1
  11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    браток собі взнавав то йому сказали шо можна брати участь в гонках якщо мати, довіреність від поляка і возити її на гонки на лафеті..
    їздити неможна бо машина з каркасом..

12. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    АП

перечитав подібні гілки на форумі. бачу тема обговорювалась...
    почитав і тут http://zarobitchany.org/legal/16/ (до речі цікавий проект) завдяки допису Geremy

щось змінилось з часу 05.11.2009 ???

хоча.
    в мене питання стоїть інакше. чи може мені Італієць... чи поляк дати машину по довіреності?

з другою сторони -- ускладнення :) напр. в Італії за 1,8 двигун деруть 100-120 євриків в місяць. це дорого (1200Є/рік). тому платити не планується ))))))))))))) чи буде знати наш ДАЙ. що я не проплатив в Макаронії податок чи то страховку на машину??? чи таке питання гавтоматично знімається. якщо бі-бі на закордонних номерах поза її номерною батьківщиною.

якими законами і приписами в випадку чого все ж таки можна позловживати... і які шанси, що при наступному (черговому) виїзді/заїзді в Україну я не заїду, а зайду пішеходом ))))))))

А! і ше. виїжджати треба в зону шенген? чи можна провідати братів
    білорусів )))))))))) яким, сподіваюсь, може бути все більше до лампочки, аніж польському, наприклад, цельніку....

піся - якщо все ж таки ці питання вже порушувались -- не кричіть сильно ))))) пошуком таки користувався.

Останнє редагування: 29 кві 2010
  13. Saymon

Saymon Новачок

Carnival
    Купляєте авто в польщі реєструєте на поляка, він вписує вас в тех.паспорт, купляєте страхівку, робите Т.О. І можна сміло їздити по Україні, але раз в два місяці треба перетинати кордон.

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Ну і де ви таке взяли? З такими викрутасами теж до 10 днів тільки по території України пересуватися можна

15. Saymon

Saymon Новачок

Carnival

В мене машина вже пів року їздить на польських номерах. Я виїжджаю раз в два місяці. Коли реєстрував машину в польщі мені дали тимчасовий техпаспорт по ньому треба виїжджати що 10 днів. За три тижні зробив постійний і перетинаю кордон що 2 місяці.

16. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    золоті слова, прямо в десяточку, думаю тепер всі питання мають відпасти...

17. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    На нашій митниці все офіційно, чи потрібно дати пару гривників...?

18. vollodya

vollodya Новачок

Старий, но швидкий:)
    Я чув що можна їздити рік безвиїздно на Україні на польських номерах от тут роблять http://ostarbeiter.vn.ua/avto-polska, ніхто не стикався з такою можливістю?

19. rat323

rat323 Початківець

VW Golf II GTD 1.6 1986 JR був, Fiat Scudo 1.9 TD
    А якщо не виїхати, які наслідки чекають, або в'їхати і на границі порішати що машина виїхала?:crazy:

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    шановні клубачі, хто займається організацією напівлегальної їзди на польських(чеських,європейських) номерах. цікавить оформлення на фірму. шукав я тут в нас автівку, немає для мене авто, передивився купу варіантів гнилі всі, ніхто не продає хорошу автівку зараз, тому все серйозніше розглядаю варіант з купівлею на інших номерах. спробую принаймні. значить потрібна людина. яка адекватно опише всі витрати, (ціну страхівки закордоном, комісію за оформлення авто на фірму, свою комісію назве, ще які витрати там можуть бути) і розкаже як поводитися з даїшниками. тих хто не знає а десь щось читав не турбувати, було вже пару таких, які десь щось чули і хотіли підзаробити. пишіть

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)