Масло в салоні!!!!!!!!!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Дімон, 12 лип 2007.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Всім привіт
    Думаю як дружня марка авто з тими ж двигунами і коробками Ви не образитесь якщо я попрошу допомоги.

Підкажіть хто чим може . В кого буде якась мисля????
    а тепер по суті:
    Після заміни тросика спідометра, появилася проблема (не факт що повязана з заміною того ж тросика) Масло з КПП по тросику піднімається до приборів і тече в салон!!!
    Є думка що забився сапун і в коробці при утворюється тиск і гонить масло по тросику. інших думок в мене в голову не приходило. Хто стикався з чимось подібним??

і ще чи є на тому ж тросику якийсь сальник?? в мене не було.

SEAT Toledo 1.8mi 93р.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Масло в салоні!!!!!!!!!

:shock: Сапун? Тиск?

3. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition

Ухти, слух, в тебе трос спідометра ніколи не перегниє :mrgreen:

4. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я ж кажу не знаю , но є ж в коробці (може воно й не сапун називається, а якось по іншому) якась фігня щоб виганяти зайві гази. :haha:)))) Адже при нагріванні масло розширюється і все одно якийсь тиск є, може і нема. тоді яка може бути причина того що гонить масло по тросіку? коротше кажучи я в тому дуб дєрєво хвойноє :)) до того була капейка :)) а на Сеатіка пересів пів року назад. Тож вивчаю його по ходу поломок :))

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Фігасє, ше такого не бачив. Може, трос якийсь лєвий? Крім того, під кріплення тросу на коробку має іти прямокутна гумка, подивись на її стан. Хоча, коли в мене вона була порвана, то масло просто по коробці стікало, а так, шоб в салон....
    А багато масла попадає? Через сальники полуосей не давить масло? Якшо ні, і масла тече не багато (типу, сльозиться), то думаю, заміна тросу з гумовою прокладкою (а може і з пласмасовою шестернею, яка передає крутний момент на трос, якшо вона пошкоджена) має вирішити питання.

6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

він то не перегниє :grin: але мені не до сміху. Жінка вагітна, а в салоні вонь стоїть неможлива, мене підвертає :-( то вона взагалі героїня таке терпіти. Тут сміх сміхом а щось робити тре!

7. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Тросик купляв не оригінал то точно бо привезли за 60 грн. оригінал в 2 рази дорожче. поміняв почалася та фігня, не багато то як сказати , полік мокрий, безшумка вся натягнула масла. десь грам 150 напевно вигнало. Тросик замовив оригінал, поміняв разом з шестернею і резиновою прокладкою яка йде під кріплення на коробці. місяць нічого і знову та сама пісня.

а сальники полуосей то хто?? я ж кажу ламер в тій справі :)

8. sas123sas

sas123sas Початківець

Audi A4 1,9 AWX 2000
    Skoda Octavia 1,9 ALH 2002

проведи трубку від тросика в попільничку,і час від часу заливай назад в мотор:smile: :smile: :smile:
    за цінну пораду можеш не дякувати:smile:

-а тепер по суті:
    -Є думка що забився сапун і в коробці при утворюється тиск і гонить масло по тросику. інших думок в мене в голову не приходило.

про сапун і тиск і коробку -все малоімовірно,скорше всьго в тебе вже почалися "чудеса",які не піддаються логіці(в мене було подібне на гольфі)
    переконливо раджу продавати машину
    порада ще цінніша,зато щира:smile:

9. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Так то воно так :) але що я куплю за ті гроші?? ну продам я її за 4000 і?? куплю або старішу на років 5-10 або в такому ж стані!!

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

А ти впевнений, шо то масло з коробки? Якшо це дійсно воно, то коробка вже би мала бути напівсуха, подивись рівень масла, відкрутивши контрольну пробку (в мануалі до своєї машини почитай, де вона).
    Як варіанти: антифріз з радіатора пічки/патрубків, тормозуха з ГТЦ.

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Якщо стоїть дуже поганій запах від того, що в салоні. то то 100пудофф трансміссійне масло. Дух у ньго - то щось... :sad: А от про те, що потрібно рівень масла перевірити. так то 100%.

12. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Точно масло :)) запах в нього не такий як в тормозухи чи антифрізу

Розбирав торпеду, по перше шток тормозів сухий, мокро вище . доліз аж до тросіка. Мокрінь саме від нього.

13. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Рівень в суботу перевірю, бо з роботою нема коли, в суботу хочу поміняти масло в коробці заодно і подивлюся рівень

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Коробка, я сподіваюсь, механіка?

15. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ну да механіка

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

ти ше забув сказати про його вагітну жінку.
    піднімає чоловік демографічний стан :mrgreen:

а тепер по темі...
    як масло по тросику знизу вверх може потрапляти в салон? звісно воно в тебе потрапляє...
    одна відповідь - зняти той тросик наразі, перевірити рівень маста в коробці і подивитися кріплення тросика в коробку....

17. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

як може потрапити я догадуюся, тросик крутиться і може просто як по спіралі тягне :sad: . Знімати пробував, рівень масла провірив :sad: низький, долив грам 150. але то не зняло проблему, все одно капає собака. поки що бачу вихід взагалі його зняти і заглушити в коробці ту дірку в яку він вставляється..

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Хм... як по спіралі кажеш... слухай, згоден, тросик плетений як спіраль, можливо спробуй пошукати тросики інших фірм виробників де плетення тросу буде в іншу сторону. До речі ти маєш можливість порівняти тросик старий з новим?

19. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

нажаль ні бо старий викинули на сто, коли міняв перший раз, потім купив ще раз оригінальний за 20 ойро і ніфіга не помінялося, вчора був на мойці і воздуханом під тиском продув сапун. поки що не текло але я проїхав лише 18 км до роботи , так що поки не факт що не буде текти

20. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ну от все почалося знову :sad:(( далы тече падлюка :sad:((( вже ы не знаю що з ним робити

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)