хто яке лє. і шо порадите лити в гольф 3 97 рік пробіг більше 240 тис а то в мене сьогодні масло все витекло треба нове купляти....
Відповідь: Масло По-перше шо ти лив до того? Якщо мінералку і будеш мотор робити то раджу півсинтетику, якщо ні то продовджуй мінералку. На маслі не економі і нее вір що масло хороше може дешево коштувати.
Відповідь: Масло Можеш лити то саме, масло хороше але головне щоб було Німецьке, тому на бінці дивись країну виробника.
Відповідь: Масло А через що двигун в тебе здох, може все таки той Арал був не фірмовий, коли будуьть головузнімати подивись чи немає бруду, а точніше згустків старого масла, бо це свідчить про погану якість мастила.
Відповідь: Масло каротче масло все вилилось.... плюс тосол туда попав.... тоол вроді був не якісний. фірма ХЕПУ але куплений на базарі двіг остаточно не здох але скоро і так треба було міняти кольца тут і пробіг і компресія слаба
Відповідь: Масло а звідки я буду знати шо то не підробка чи може краще кастрол або мобіл 1? все таки кольца поміяню. чи то не має різниці
Відповідь: Масло Тільки не Мобіл 1, в Україна він весь Турецький, ну хаба крім того шо привезений з Німеччини контрабасом. "Арал" хороше масло, подивись на етикетку країну виробника і коди, перші три цифри мають вказувати країну виробника, є спеціальне маркування кожної країни.
Відповідь: Масло Дилер Аралу компанія Білона на Зеленій біля ДБК. Купував там колись їхній Арал мінералку і запаску літру влив в суху пляшку. На другий день як глянув в пляшку то побачив масло в перемішку ... незнаю як описати, клубки сперми якоїсь з шмарклями... привіз їм то масло назад і заставив поміняти знову. Аргумент був єдиний в них, не чиста пляшка, хоча пляшка була дуже чиста. В них тепер тільки міняю, а купляти мабуть буду баночний Арал, не довіряю я їхньому бочковому.
Відповідь: Масло а в них баночні купити можна? і сккіи в них коштує заміна? фільтр треба свій везти чи їхній? вони очищають двіг?
Відповідь: Масло заміна масла на сервісі Лікві Молі=15 грн., фільтр можеш в них купити - Кнехт(хороший), а масло можеш своє привезти.
Відповідь: Масло Погоджую вибір кастрола і лікві молі, перевіряв на собі . Раджу також звернути увагу на стан масляного фільтра, зокрема його клапана, деякі бувають заклинені і в результаті всі 10000 км машина їздить на відкритому пропускному клапані, масло циркулює поза фільтром. Щоб перевірити якість фільтру при купівлі треба потягнути губами до себе повітря - якщо зусиль губів достатньо щоб потягнути повітря - фільтр нормальний.
Відповідь: Масло Я не казав що Лікві Молі хороше масло і ніколи такого не скажу, а от заміна масла в них дешева.
Відповідь: Масло Я лив та ллю Mobil. Було 10w40, на зиму задив 5w40 - на ньюму і залишуся - звук двигуна став значно тихіше. 1.4, 230000км, міняли кільця 50000км тому.
Відповідь: Масло Повторюся - тут таблиця підбору мастил Кастрол для ФВ Незважаючи на назву особисто мені ці масла імпонують. Особливо після заміни 4-х кпп.
Відповідь: Масло Число 5 - показує що то синтетика, а 10 - півсинтетика. Хоча є варіанти що число 10 пказує синтетику, ну наприклад Кастрол 10W-60, але це буває досить рідко.
Відповідь: Масло Оливу моторну можна лити будь-якого виробника,головне щоб на банці був вказаний допуск VW,для бензинових авто - 502.00