помалу приходить час поміняти масло в моєму дизелі (простий не турбований 1.9) попередній власник казав що заливав масло FOSSER або Hundert. В інеті відгуки як за так і проти ,можливо хтось про них щось знає ? P.S. який краще фільтр взяти ?
Не чув про таке масло, я б злив старе масло, залив промивку і прикупив би щось по допуску типу з Aral, Mobil, Ligui Moly, чи Castrol. Я б взяв Knecht (Mahle) або Mann.
А мені радили промивку не заливати, бо то не дуже добре. А саме краще знаю, то просто новим маслом промити, лишніх 400 грам краще не шкодувати Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Приїжджай до мене, залиємо офіційний LIQUI MOLY Промивка потрібна тільки в крайньому випадку, а так краще без неї. Мене дивують люди, котрі купують фірмове мастило, а а перед його заміною двигун промивають шостінского хімзаводу бодягою
найшов хто у Львові занімається тим маслом "вроді офіційно" , купляєш в них - вони його заливають й знишку ще дали. на другий тиждень думаю до них підїхати ,може хтось чув про ту канторку ,напроти кривчиць ?
Років 4 тому, також продавав масло Hundert відмовився, в мене передчуття що це та сама якість що Mannol Вибач, це питання може задавати тільки повний чайник LIQUI MOLY, MOBIL-1, MOTUL, TOTAL, ARAL це лінійка мастил найвищої якості Почитай інтернет А Hundert, Mannol, LukOil, FELIX, TEDEX, ORLEN і т.п. це мастила низької якості, в принципі в нас до них я б відніс ще Castrol та Elf
тому я і розмістив тему щоб мені допомогли хто має більше досвіду в таких питаннях. LIQUI MOLY, MOBIL-1, MOTUL, TOTAL, ARAL я про них чув але не знав що вони найякісніші або не приділяв тому уваго поки не знадоблось (ARAL взагалі якщо не помиляюсь заводське масло vw ябо наближене до заводського) про Castrol та Elf чув шо то "бядяга яка в нас розливається" Ще від одного представника мастил чув історію шо вироботку фільтрують і продяють як нове масло(правда /брехня незнаю)
Ага. У мене там друг працював, то я туда й поїхав і залив на Поло той Хундарт чи як там його. Поміняли масло безкоштовно і зламали кришку бачка гідропідсилювача бо закручували її монтіровкою (нах.. вони туди взагалі лізли). Правда до якості масла цей інцедент нічого немає, та й за нову кришку гроші віддали в повному об'ємі, але неприємний осадок залишився. Памятаю Олег мені заливав той Хундарт в рульову... вроді їздить. Моя думка - я б не лив.