Продам половину свого компа... Може комусь треба, бо собі хочу шось оновити нарешті... Отже, материнка - ASRock K8NF4G-SATA2 процесор - AMD Athlon 64 3000+ оперативка - 1Gb DDR1 вінчестер - Seagate 200GB (IDE) Зауважу шо вінчестер ІДЕшний інтерфейс має, але на материнці присутні слоти для САТАшного харда. За всьо прошу так шоб продати 800грн. Юзалося це все порядка 3х років. Окремо продавати якось нехочу, бо знаю шо шось завжди не продасться))
Я тут собі подумав і прикинув))) До того всього прибавилося всьо решта))) Коротше кажучи продам цілий системний блок. ще раз всьо шо там є: Материнка: ASRock K8NF4G-SATA2 проц: Athlon 64 3000+ разом з кулером 1 гіг оперативки DDR1 хард Сіагейт 200Гб ІДЕшний. + відео Radeon X700 Series 256/256Мб DVI/VGA інтерфейс + красівий корпус з блоком живлення. Коротше всьо продаю тіки без ДВД-рома, флопіка в наявності теж нема. Корпус красівий, колись неоном світився спереду, але я відключив, а непам"ятаю як назад підключити))) + спереду 2 ЮСБ і мікрофон/навушники. Нагадаю шо на мамці є роз"єм SATA так шо хард можна і САТАшний підключити. За все це хочу 1300грн. Можливо +\- торг.