Дорогі брати і сестри, на вистав Автотех 2010 рекламували присадку для зменшення тертя у механізмах Megaforce, казали що то просто чудовинахід. Хтось пробував, щось таке???
Не знаю як там щодо дії цієї чудо-присадки, але знаю точно, що всі троллі розпочинають рекламу своїх гидких продуктів вже з першого-другого допису. Невже справді вірять, що якщо гидота не продається в магазинах то легше продаватиметься на форумах?
Купляв я шось подібне іншої фірми повне гимно,спочатку вроді присатка супер але за 4 тис.шось почав мотор масла підбирати і чим раз тим більше,поїхав до майста вийшла заміна сальників клапанів,так як майстер сказав для мотора присадка як наркотик лиєш дальше їздить не лишей не їздить,сказав ще шо від ти присадок твердіють сальники клапанів,так шо нераджу свою конячку на присадки підсаджувати,цеж те саме шо вас на наркотик!
ніякі присадки і тд непоможуть зберегти двигун це все питання часу, силу тертя і закони фізики ніхто не відміняв а ось масло яке дозволяє проїхати без заміни 50000 тис. км. існує просто і коштує відповідно, звісно широкому загалу недоступне
Ну і теплий у вас прийон у "сім'ю". та ніяка то не реклама, я і сам думаю, що то всьо розвод народу, хотів просто ще раз в тому переконатися, а виме ворогом народу зробили. Не хорошо так!!!!
Та не зважай, ВІТАЄМО! Але, повір, (перечитай уважно свій перший пост) все те виглядало на завуальоване бажання виявити потенційних зацікавлених продукцією і відповідно - потенційних покупців. Багато тут таких, які реєєструються на форумі аби лише щось прорекламувати, чи то провести халявне опитування