Megaforce

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Fotovesillya, 28 вер 2010.

1. Fotovesillya

Fotovesillya Новачок

VW Golf II 1,8i
    Дорогі брати і сестри, на вистав Автотех 2010 рекламували присадку для зменшення тертя у механізмах Megaforce, казали що то просто чудовинахід.
    Хтось пробував, щось таке???

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не знаю як там щодо дії цієї чудо-присадки, але знаю точно, що всі троллі розпочинають рекламу своїх гидких продуктів вже з першого-другого допису. Невже справді вірять, що якщо гидота не продається в магазинах то легше продаватиметься на форумах?

3. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Підтримую!

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    То маркетингове дослідження.

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    То всьо ЛОХОТРОН!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Вроді до нас свідки егови або щось подібне завітало....

7. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    Купляв я шось подібне іншої фірми повне гимно,спочатку вроді присатка супер але за 4 тис.шось почав мотор масла підбирати і чим раз тим більше,поїхав до майста вийшла заміна сальників клапанів,так як майстер сказав для мотора присадка як наркотик лиєш дальше їздить не лишей не їздить,сказав ще шо від ти присадок твердіють сальники клапанів,так шо нераджу свою конячку на присадки підсаджувати,цеж те саме шо вас на наркотик!

8. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    ніякі присадки і тд непоможуть зберегти двигун це все питання часу, силу тертя і закони фізики ніхто не відміняв

а ось масло яке дозволяє проїхати без заміни 50000 тис. км. існує просто і коштує відповідно, звісно широкому загалу недоступне

9. Fotovesillya

Fotovesillya Новачок

VW Golf II 1,8i
    Ну і теплий у вас прийон у "сім'ю". та ніяка то не реклама, я і сам думаю, що то всьо розвод народу, хотів просто ще раз в тому переконатися, а виме ворогом народу зробили. Не хорошо так!!!!

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та не зважай, ВІТАЄМО!
    Але, повір, (перечитай уважно свій перший пост) все те виглядало на завуальоване бажання виявити потенційних зацікавлених продукцією і відповідно - потенційних покупців. Багато тут таких, які реєєструються на форумі аби лише щось прорекламувати, чи то провести халявне опитування ;)

11. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Навіть в нікові (Fotovesillya) можна розгледіти приховану рекламу...

12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    + стопіццот, мабуть нікнейм мав все таки більший вплив на характер відповідей ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)