Люди майте совість На драгу були представники всіх клюбів крім нашого, ну нє спочатку було пару , Травел, Петро, Кіндер, Сірко І звичайнож Я, Через трошки всі попропадали і тільки підкінеці ще приїхав Сірко, а я один серед форд клубу і інших, І треба срочно прапор робити, Дальше за ту фігню "Нас запрошено" тоже ніхто непроїхав, але скажу що про наш клуб написали в журналі, там ше був форд клуб і дельта мото спорт!!! І вкінці гонок я відстояв честь клубу вигравши два рази в хонди сівік, хто був то бачив її, сірий колір з карбоновим капотом, там здається 150сил:mrgreen: + я намагався запросити до нас ше одну людину я спинив його посеред траси (білий тюнінгований гольф 2) і почав роздупляти а він сказав шо нехоче і Петро його тоже домахує:razz:
Відповідь: Мене покинули! До речі, чия то двойка біла, модна така? Kvass - признавайся. Я бачив як ти на чомусь подібному їхав.:grin:
Відповідь: Мене покинули! двойка належить Віні, він до нас в клуб не піде томушо він в клубі KVS, будемо надіятися шо то дружній клуб!
Відповідь: Мене покинули! та то я так написав шо то клуб то кантора Кваса по звуку і всяке таке хоча в нього є сайт пошукай в профілі Кваса!
Відповідь: Мене покинули! Так то гольф Вєні, наш гольф який відноситься до нашої контори, яка не є клубом, Вєня є в Тюнінг клубі і ваш клуб не піде, бо каже шоя знаю більше ніж ваш клуб:mrgreen:
Відповідь: Мене покинули! Ого... зухвальство... не віддам вам фішку! :-D Я виклав 20 гривень за драг у неділю - але мене не зареєстрували! :evil: Сказали потім - я не дочекався. :twisted:
Відповідь: Мене покинули! Хтож тебе не похвалить як не Вєня ! ! ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Спробувв би він шось сказанути тиб його з роботи вигнав !!!
Відповідь: Мене покинули! А шо в цієї модної двойки під капотом? Kvass напевне напічкав туди до дідька коней своїми вправними рученятами.... :roll:
Відповідь: Мене покинули! Тополь а там під капотом просто бєшєний обєм аж 1,3 ти його розірвеш як тузік шапку і йому навіть не поможе його модна труба !
Відповідь: Мене покинули! То ти про ту яка злила в карбюраторної девятки 1.5 ? :mrgreen: Там якшо 110 коняк ше лишилося то файно.
Відповідь: Мене покинули! в тій машині накидали цілу купу клапанів в темноті, щоб не порозбігалися. Пре шо дурна.:mrgreen:
Відповідь: Мене покинули! так а подивися яка організація була? коли то дійство реально почалося? Моя кохана яка там була захарилася і я не певний, що ще поїде Ореста малий вже валався від нудоти по землі (шкода дитину)... Машини рухалися з інтервалом в пів години і то не цікавий клас був. Я дочекався Субару VS Бімер 5 і звалив обідати, бо так до ночі можна було коньки відкинути. Тепе звісно не знайшов коли їхав. Можу сказати одне, організація була додупи (ще й по 5 гриваків) ё-п-р-с-т
Відповідь: Мене покинули! нічого до 2-ох місяців часу цей Гольф буде всім па-па робити зі старту:mrgreen:
Відповідь: Мене покинули! .... Буде лишатися на старті і махати ручкою суперникам, що зникають за горозонтом
Відповідь: Мене покинули! Щось мені невіриться! Щоб він так їхав треба щоб він в мене купив голову, шестерню і модну форсунку!